Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

De nieuwe sportbeha's van Odlo zijn sportief, vrouwelijk en functioneel

De nieuwe sportbeha's van Odlo zijn sportief, vrouwelijk en functioneelSportief actieve vrouwen weten dat een perfect passende sportbeha die een goede ondersteuning biedt onmisbaar is. Voor de lente/zomer van 2015 heeft Odlo, uitvinder van het functionele sportondergoed, voor elk type vrouw de geschikte sportbeha ontwikkeld. Odlo dekt met zijn grote productlijn aan sportbeha's van Soft over Medium tot High Support alle behoeften van zijn vrouwelijke klanten.

Behalve de perfecte pasvorm met de juiste ondersteunende functie en een hoog draagcomfort speelt ook het design een belangrijke rol bij de keuze van de juiste sportbeha. Tegenwoordig hoef je een sportbeha niet meer te verbergen, maar maakt hij een modieuze, sportieve outfit af.

Odlo brengt in het voorjaar van 2015 met de SEAMLESS SOFT, de SEAMLESS MEDIUM en de CROSSBACK MEDIUM sportbeha drie volledig nieuwe modellen op de markt. Daarnaast sluit de nieuwe HIGH PADDED sportbeha zich aan bij de twee volledig herwerkte High-Support-modellen en vervolledigt zo de collectie.

De SEAMLESS SOFT sportbeha kenmerkt zich door een naadloze afwerking en garandeert een aangenaam draagcomfort bij lichte inspanningen zoals bijvoorbeeld pilates, yoga of wandelen. Met de zachte, vrouwelijke spaghettibandjes is de beha een optische highlight met hoog draagcomfort. Bovendien laat deze sportbeha zich opmerkelijk goed met een zomertop combineren.

Bij activiteiten van medium intensiteit (bijv. fitnesstraining, wielrennen of skiën) kan men tussen de SEAMLESS MEDIUM en de CROSSBACK MEDIUM sportbeha kiezen. Beide modellen blinken uit door hun hoge ademende vermogen en zorgen voor een optimaal vochttransport. De SEAMLESS MEDIUM is naadloos afgewerkt en daarom zeer aangenaam om dragen. Bovendien beschikt hij over een sportieve racerback. Die garandeert onbeperkte bewegingsvrijheid en een unieke steun. De CROSSBACK MEDIUM met de sportief gekruiste schouderbanden is een zeer comfortabele sportbeha aangezien alle elastische onderdelen overtrokken zijn met een zachte stof. De accentuerende halsuitsnijding met meshstukken zorgt bovendien voor een sexy decolleté.

Voor vrouwen die graag een hoge ondersteunende functie willen heeft Odlo drie verschillende modellen: een model met voorgevormde cups, een model met voorsluiting en een model met een sluiting aan de achterzijde. Alle drie de High Support Bras overtuigen door hun uitstekende ademende vermogen en snelle droogtijd, dankzij de functionele materialen en de speciale inzetstukken uit mesh.

De in totaal zes modellen uit de sportbehacollectie van Odlo zijn sinds kort in de winkel verkrijgbaar.

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.