Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Revolutionaire wandelrugzak Atmos AG 65 van Osprey

Revolutionaire wandelrugzak Atmos AG 65 van OspreyAfgelopen vrijdag werden de Op Pad Outdoor Awards 2015 uitgereikt. Verdeeld over tien categorieën werd elk ingezonden product door een onafhankelijke, deskundige jury beoordeeld op criteria als innovatie, duurzaamheid, gebruiksgemak, materiaalgebruik en design. De Gouden Award in de categorie rugzakken ging dit jaar naar de Atmos AG 65 van Osprey! Het oordeel van de jury liegt er niet om: "Trek 'm aan en je begrijpt de Gouden Award; de manier waarop de heupband je 'vasthoudt' voelt als een dikke knuffel. Het resultaat is een super hoog draagcomfort dat wel eens trendsettend voor de toekomst van de rugzak in het algemeen zou kunnen zijn."

Welkom in de wereld van de rugzak van de toekomst - de Atmos AG. Deze revolutionaire nieuwe wandelrugzak van Osprey is uitgerust met ons unieke AntiGravity™ 3D rugpand en ‘s werelds eerste volledig geventileerde heupgordel. In het verleden konden alleen de kleinere rugzakken van een ventilerend rugpand voorzien worden. Osprey heeft dit euvel kunnen verhelpen en deze grotere rugzak van 65 liter voorzien van een extreem comfortabel ventilerend rugpand, zonder opofferingen te doen aan de gewichtsverdeling.

De rugzak beschikt over een naadloos meshpaneel dat gespannen is over een 3D-holte op het rugpand, wat zorgt voor een ademend en flexibel contact. Het verstelbare Biostretch™/ExoForm™ harnas en de Fit-on-the-Fly™ heupgordel uit mesh bezorgen de rugzak veel stabiliteit. Hij profiteert ook van het compressiesysteem InsideOut™ om het evenwicht te behouden tijdens het laden. Samen bestrijden deze functies de vermoeidheid en zorgen ze voor uitstekend comfort, zelfs bij het dragen van zware lasten.

Deze rugzak is gemaakt om lang mee te gaan dankzij het oog voor detail en de hoogwaardige materialen waaruit hij is samengesteld. Dit gamma zet een nieuwe standaard met een reeks innovatieve functies, waaronder het Stow-on-the-Go™ bevestigingssysteem voor wandelstokken, een apart compartiment voor een slaapzak, een ingebouwde raincover en het verwijderbare FlapJacket™ topvak.

De Atmos AG is verkrijgbaar in de kleuren Cinnabar Red, Absinthe Green en Graphite Grey. En in de maten: M en L. Adviesverkoopprijs bedraagt EURO 200,00.

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.