Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Primus Lite+, de zuinige en compacte all-in-one brander

Primus Lite+, de zuinige en compacte all-in-one branderMet Primus beleef je de meest kleurrijke avonturen. Nu ook letterlijk want de nieuwe brander Lite+ is voorzien van een hittebestendige hoes, verkrijgbaar in vijf kleuren. De hoes is gemaakt van duurzaam G-1000 met vilten voering. Aan het handige handvat kun je de brander makkelijk ophangen.

Fraaie details, maar in essentie gaat het natuurlijk om de compacte all-in-one brander zelf. Hiermee zet Primus de nieuwe standaard. Het unieke mechanisme van de Lite+ set en het zeer efficiënte brandingssysteem zorgen ervoor dat het verbruik tot een minimum wordt beperkt.

Dankzij de nieuwe Laminar Flow Burner Technology heeft Lite+ een pit die dichter op de PowerGas cartridge staat. Dit resulteert in een lager zwaartepunt en dus een betere stabiliteit. Het rendement is net als de rest van de Lite-familie bijna 80% waardoor het brandstofverbruik minimaal is. Primus Lite+ brandt maar liefst 59 minuten op een 100 gram Primus PowerGas cartridge.

Handig kliksysteem
Het vergrendelingsmechanisme, Triangle Joint Connection, maakt de brander zeer stevig. Deze bajonetkoppeling klikt pot en brander in een handomdraai in elkaar en ook weer los. De Lite+ presteert hierdoor erg goed, ook onder winderige omstandigheden. De set wordt standaard geleverd met een 500 ml geanodiseerd aluminium pot, waar een 100 gram gascartridge in kan worden opgeborgen. De brander is ideaal voor een solo trip of voor een koffiemomentje voor twee, hiervoor is een handige koffiepers verkrijgbaar.

Overige infortmatie over de Primus Lite+
• Primus Lite+ wordt geleverd met een hittebestendige hoes. Er is keuze uit de kleuren: Black, Ochra, UN-Blue, Sand en Dark Olive.
• Inhoud 0,5 l, output 1500 W, gewicht: 390 gram, afmeting: 100 x 150 mm
• Advieswinkelprijs EURO 129,95 (Coffee Press EURO 14,95)
• Primus Lite+ is verkrijgbaar in de outdoor-speciaalzaak.
• Er is ook een instap-model Primus Lite voor EURO 99,95

Voor meer informatie: https://www.primus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Primus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.