Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Dampire DryZone: droog, droger, droogst

Dampire DryZone: droog, droger, droogstNatte schoenen die niet echt willen drogen zijn voor de meeste buitensporters een nachtmerrie. Een innovatieve uitvinding van Dampire zou hier wel eens verandering in kunnen brengen: de Dryzones.

Dryzones zijn twee zakjes die gevuld zijn met kristallen. Deze kristallen nemen op een bijzondere wijze vocht op en slaan dit vervolgens op. Door de zakjes op een geschikt moment te verwarmen laten ze hun vocht weer los en zijn ze opnieuw te gebruiken.

Omdat Dryzones geen warmte afgeven tijdens het absorberen van vocht zijn ze ideaal om bijvoorbeeld wandelschoenen na een tocht in de regen snel te drogen. Schoenen mogen immers niet bij door een warmtebron worden gedroogd om beschadiging tegen te gaan.

Afgelopen zomer won Dampire met hun Dryzones de BrandNew Awards tijdens de belangrijke ISPO-beurs (professionele sportbeurs).

De Dryzone-zakjes zijn per twee verpakt, inclusief een los te koppelen verbindingsstrap. De verkoopprijs zal rond de 30 Euro zijn.

Voor meer informatie: https://www.dampire.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Dampire:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.