Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE Azizi brengt orde in je dagelijks leven

VAUDE Azizi brengt orde in je dagelijks levenJe zou de Azizi kunnen omschrijven als een kleine stadsrugzak met slimme indeling, maar misschien is dat wel te bescheiden. Want naast de bijzonder overzichtelijke indeling van deze rugzak, is ook opvallend hoe milieuvriendelijk de rugzak is gefabriceerd. Het gebruikte basismateriaal voldoet aan de strikte bluesign standaard; het duurzame tarpaulin is geheel PVC-vrij. Evenals dat de gebruiker van deze rugzak vrij is van stress, want alles zit overzichtelijk opgeborgen.

De Azizi is weliswaar een kleine rugzak, maar heeft verrassend veel vakken om je spullen overzichtelijk op te bergen. Van bovenaf kunnen documenten en een kleine laptop gemakkelijk in het hoofdvak worden geschoven. Al het andere gaat in het voorvak, dat is voorzien van onder andere een organizer met kleine vakjes en een pennenhouder. Wil je iets snel bij de hand hebben, dan schuif je het in het vak met ritssluiting dat aan de buitenkant van het voorvak zit verwerkt. Sleutels raak je dankzij de sleutelhouder ook nooit meer kwijt. En het draagcomfort wordt verkregen dankzij het goed gevoerde rugpand en de ventilerende schouderbanden. Adviesverkoopprijs: EURO 61,00

Milieuvriendelijk gefabriceerd
VAUDE doet zoveel mogelijk om het milieu te sparen bij de productie van haar producten. Dat is bij de Azizi goed terug te zien. Het zeer robuuste en waterdichte tarpaulin dat voor de Azizi is gebruikt, is geheel PVC-vrij. Daardoor hoeven er ook geen weekmakers te worden gebruikt, welke immers schadelijk zijn voor mens en milieu. De Azizi voldoet dan ook aan de strenge milieuvriendelijke bluesign® standaard, welke staat voor duurzame en milieuvriendelijke productie.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.