Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE Classics bieden klassiek comfort in moderne uitvoering

VAUDE Classics bieden klassiek comfort in moderne uitvoeringCluster, Hyper, Splash en 2 x Bike Alpin: voor veel fietsers zijn deze vijf rugzakken uit de VAUDE Classics serie sinds lange tijd trouwe metgezellen op hun fietstochten. Deze klassiekers blinken immers uit dankzij een reeks aan functionele eigenschappen en betrouwbaar comfort. En door haar 40-jarig bestaan heeft VAUDE de rugzakken volledig vernieuwd en voorzien van interessante innovaties.

De eerste fietsrugzakken-serie van VAUDE droeg de naam Classics en ook vandaag de dag, terwijl het bedrijf reeds 40 jaar bestaat, bestaat deze serie nog steeds. Ze doen hun naam dan ook eer aan als echte klassiekers. Ze hebben een volume variërend van 10 tot 30 liter, elk met de mogelijkheid om indien nodig het volume iets uit te breiden. Daardoor is er voor elk soort fietstrip - dagtocht of bergrit - een geschikte fietsrugzak verkrijgbaar. De vernieuwde Classics combineren bovendien hoge functionaliteit met de best mogelijke milieuvriendelijkheid. De adviesverkoopprijzen van de Classics zijn: Cluster 10+3: EURO 66,00, Hyper 14+3: EURO 76,00, Splash 20+5: EURO 86,00, Bike Alpin 25+5: EURO 102,00 en Bike Alpin 30+5: EURO 112,00.

Verbeterd draagcomfort dankzij innovatieve technieken
Alle rugzakken uit de vernieuwde Classics-serie dragen nu het VAUDE Green Shape label, wat betekent dat ze milieuvriendelijk gemaakt zijn met bluesign® gecertificeerde basismaterialen. Daarnaast zijn de ruglengtes, heupriemen en borstbanden aangepast aan de moderne mens. Bovendien bieden de heupriemen en schouderbanden nu meer draagcomfort dankzij het ademend vermogen en is binnen in de rugzakken de indeling verbeterd, zodat het materiaal nog overzichtelijker opgeborgen kan worden. De verstelbare F.L.A.S.H schouderbanden in combinatie met het Aeroflex mesh draagsysteem vergroot het draagcomfort terwijl features als een regenhoes, lichtbevestiging, drinkslang-uitgang en reflecterende elementen de rugzakken compleet maken.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.