Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

LOWA Palermo (Ws) versterken het vakantiegevoel voor je voeten

LOWA Palermo (Ws) versterken het vakantiegevoel voor je voetenTijdens je vakantie is elke minuut kostbaar, je wilt immers zo veel mogelijk zien en doen in de beperkte tijd die je hebt. Dus heb je schoenen nodig die je daarbij ondersteunen, schoenen die je niet steeds hoeft te wisselen als je vanuit het museum het park in wandelt om je ontdekkingsreis te vervolgen. Schoenen die er daarbij ook nog eens goed uit zien, zoals de Palermo van LOWA.

De Palermo is een lichte lage vrije tijdsschoen, met een gespoten PU zool die zorgt voor een optimale pasvorm. Daarmee is de Palermo heerlijk comfortabel voor het slenteren door de stad, het bezoeken van een museum of gewoon voor de zomerse dagen op kantoor. Bovendien zorgt het noppenprofiel voor de nodige demping en grip op een groot aantal verschillende ondergronden.

De vrolijke kleuren van de Palermo worden nog eens geaccentueerd door de witte veters en de witte rand van de zool. Zo misstaat deze casual schoen helemaal niet in het museum, maar kan hij onder de bermuda of zomerjurk ook prima worden gedragen op het werk of op school.

Uiteraard is de Palermo er in zowel heren- als damesuitvoering. Niet alleen in vrolijke en opvallende kleuren als Safraan en Mint, maar ook in een stoere Denim uitvoering.

Palermo
Maten: UK 6.5-13
Categorie: Travel (LOWA Index 6)
Gewicht per paar (UK 8): 600 g
Adviesverkoopprijs: EURO 109,95

Palermo (Ws)
maten: UK 3.5-9
Categorie: Travel (LOWA Index 6)
Gewicht per paar (UK 5): 500 g
Adviesverkoopprijs: EURO 109,95

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.