Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Opinel komt met Tour de France collectie

Opinel komt met Tour de France collectieTwee legendarische Franse iconen, de Tour de France en het messenmerk Opinel, bundelen nu hun krachten en brengen de Tour de France collectie op de markt.

Sinds 1903 maakt de Tour de France jaar op jaar furore met spectaculaire zeges, verbazingwekkende krachtmetingen en onvergetelijke kampioenen. Het is één van de meest prestigieuze sportevenementen ter wereld en is onmiskenbaar populair en inmiddels een Frans symbool geworden. Wanneer de rijders de legendarische alpentoppen bedwingen, doorkruisen ze Opinel grondgebied, de Savoie, waar sinds 1890 de Franse Opinel zakmessen worden geproduceerd. De Opinel zakmessen staan sinds jaar en dag symbool voor het Franse erfgoed en zijn niet meer weg te denken uit de Franse cultuur.

De traditionele Opinel N°08 zakmessen met lemmet van 12C27 Sandvik roestvrij staal en heft van beukenhout komen in drie kleuren als eerbetoon aan de beroemde gele trui, groene trui en bolletjes trui. De Opinel Tour de France zakmessen worden geleverd in een luxe geschenkverpakking met officieel Tour de France logo en zijn absolute collectors items.

Adviesverkoopprijs: EURO 18,95 per stuk.

Voor meer informatie: https://www.opinel.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Opinel:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.