Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

ODLO combineert merinowol en zijde in REVOLUTION X-LIGHT

ODLO combineert merinowol en zijde in REVOLUTION X-LIGHTHet nieuwe REVOLUTION X-LIGHT ondergoed van Odlo combineert hoogwaardige merinowol en zijde met de functionele vezels in een unieke breiprocedure. Odlo maakt gebruik van de individuele voordelen van beide vezels in een stijlvol en functioneel product: REVOLUTION TECHNICAL WOOL en REVOLUTION TECHNICAL SILK - het op maat gemaakte favoriete kledingstuk voor mensen met een actieve levensstijl. REVOLUTION is verkrijgbaar in de kwaliteiten X-LIGHT, LIGHT en WARM. Dit ondergoed overtuigt door een aangenaam zachte, natuurlijke touch, een moderne gevlekte look, een hedendaags design en uitstekende functionele eigenschappen.

Technische zijde
Bij dit materiaal werden uiterst technische polyestervezels gecombineerd met de allerfijnste zijde. Het resultaat is een product dat opvalt door zijn vrouwelijke look en functionaliteit. De innovatieve materiaalmix voelt zacht aan en de extralichte kwaliteit is ook bij warme temperaturen aangenaam koel dankzij de natuurlijke, verkoelende eigenschappen van zijde. Bovendien blinkt het REVOLUTION X-LIGHT ondergoed uit door zijn bijzonder snelle droging en antibacteriële eigenschappen. Door de vlakke, fijne naden is dit ondergoed bijzonder zacht en voelt het aan als een tweede huid.

De inzetstukken uit mesh zorgen niet alleen voor ventilatie en temperatuurregeling, maar ook voor een optische highlight. Het gebruik van kant bij fijne lingerie was voor de Odlo-designers de inspiratie voor dit detail. "We hebben heel bewust gekozen voor delicate inzetstukken uit mesh en willen daarmee aantonen dat functioneel sportondergoed zeer sexy kan zijn," aldus productmanager Eva Büsel.


Technische wol
De REVOLUTION LIGHT-lijn combineert functioneel ondergoed met een natuurlijk design. De vezels garanderen een optimale vochtregulatie en het gebruik van hoogwaardige merinowol staat garant voor een natuurlijke geurregulatie. De nieuwe, door Odlo ontwikkelde ‘technische wol’ - een combinatie van 80% polyester en 20% merinowol - zorgt voor een snelle en gegarandeerde droogtijd. Het excellente design zet een nieuwe standaard voor comfy functioneel sportondergoed met aangenaam zachte, vlakke naden.

De producten uit de Underwear REVOLUTION collectie zijn nu in de winkel verkrijgbaar.

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.