Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE komt met de ultieme MTB broek

VAUDE komt met de ultieme MTB broekMet de Men's Garbanzo Shorts komt VAUDE met de ultieme MTB broek. Deze broek is speciaal ontwikkeld voor de technische fietser die net even wat meer eist van zijn fietskleding. De Garbanzo Shorts valt tot net onder knie, zit uiterst comfortabel dankzij het 4-wegs stretchmateriaal en biedt extra ventilatie dankzij de hoog gesneden verstelbare band en lange zijritsen. Natuurlijk is de broek milieuvriendelijk gemaakt volgens de strenge bluesign standaard.

Als je niet terug deinst voor heftige downhills, kronkelige paadjes en de noodzakelijke klimmetjes op je MTB, dan is de Men's Garbanzo Shorts wat je nodig hebt. Bijzonder functioneel dankzij elastisch materiaal, extra ventilatie en de lange zijritsen aan weerszijden. En daarnaast ook nog eens een UPF waarde van 40, waardoor de broek je bovendien goed beschermt tegen de schadelijk UV-stralen van de zon tijdens het fietsen. En mocht er tijdens het fietsen alsnog een briesje de kop opsteken, dan ben je blij met het feit dat het materiaal voor 80% winddicht is en er dus enkel een verkoelend zuchtje wind tot op de huid doordringt. Adviesverkoopprijs: EURO 112,00

Functioneel en milieuvriendelijk tegelijk
Het gebruikte materiaal van de Men's Garbanzo Shorts combineert een hoge functionaliteit met een ongekende milieuvriendelijkheid. Het materiaal heeft een UPF waarde van 40, is voor 80% winddicht en is waterafstotend. Maar toch voldoet het materiaal aan de zeer strenge bluesign® milieustandaard die staat voor milieuvriendelijk geproduceerde materialen. Dat komt onder meer doordat voor het waterafstotend maken van het materiaal een zogenaamde Eco Finish is gebruikt, vrij van schadelijke PFC's. Geen wonder dus dat de Men’s Garbanzo Shorts tevens het eigen VAUDE Green Shape label mag dragen, waaraan je de meest milieuvriendelijke producten van VAUDE kunt herkennen.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.