Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

KLEAN KANTEEN breidt milieuvriendelijk drinkflessengamma uit

KLEAN KANTEEN breidt milieuvriendelijk drinkflessengamma uitDuurzaamheid en kwaliteit, dat is waar Klean Kanteen voor staat. Niet alleen de consument komt op de eerste plaats bij Klean Kanteen, maar ook - en vooral - het milieu. Wie dan ook voor de producten van Klean Kanteen kiest, denkt milieubewust. Alle materialen zijn door het merk op een milieuvriendelijke en kwalitatieve manier uitgekozen en dat merk je ook! De hervulbare drinkflessen van roestvrij staal zijn recycleerbaar en 100% veilig. Bovendien is het dé ideale manier om voedsel of drank in op te nemen aangezien het roestvrij staal geen giftige stoffen bevat en smaken opneemt noch afgeeft. Klean Kanteen blijft zichzelf innoveren als marktleider in duurzame oplossingen voor wegwerpplastic en voegt de volgende twee trendy nieuwigheden toe aan de verzameling!

Bovenop de al bestaande glanzende flessen in neutrale of fellere kleuren, brengt Klean Kanteen® nu ook 3 nieuwe matte kleuren op de markt. Bij de CLASSIC MODELLEN kan je kiezen uit het krachtige SHALE BLACK (mat zwart) of het zachtere GREEN FATIGUE (mat groen). De Classic collectie staat bekend om de grote opening van de drinkflessen, waardoor je er heel gemakkelijk uit kan drinken, en het smalle design, waardoor de drinkflessen in koffiebeker- of fietshouders passen. De loop cap is bovendien 100% lekvrij en erg handig om aan je rugzak te hangen. In het grootste formaat van de Classic collectie – bijna 2 liter inhoud - kan je bovendien uit nog 1 extra matte kleur kiezen, namelijk BRUSHED STAINLESS (mat zilver).

Ook de Insulated collectie vernieuwt zichzelf met matte kleuren, namelijk met het SHALE BLACK (mat zwart) en het warme COYOTE BROWN (mat bruin). De Insulated flessen zijn geschikt voor koude en warme dranken óf voedsel. De thermosfles houdt ijskoude dranken 24 uur koud en hete dranken 6 uur warm. Dankzij de grote opening kan je er ook uit eten, van frisse salades tot dampende ovengerechten. De matte kleuren zijn beschikbaar in alle formaten.

De nieuwe GROWLERS zijn een combinatie van een vintage design en een hip voorkomen. De flessen zijn beschikbaar in 2 kleuren, het typerende BRUSHED STAINLESS en het diepe DARK AMBER, zowel in 40oz (1,138L) als in 64oz (1,9L) formaat. De innovatieve Swing Lok™ Cap verzekert een goede afsluiting van je fles en is bovendien ook te koop als afzonderlijk accessoire; het is namelijk compatibel met alle Klean Kanteen® Classic drinkflessen.

De Growlers zijn echt drinkflessen voor de milieubewuste die-hards, die overal waar ze gaan hun koolzuurhoudend drankje willen meenemen. Een fris pintje drinken in het park met vrienden? De Growler is perfect geschikt om je bier lekker fris te houden! Daarnaast kan je er gerust ook andere dranken in opnemen, zoals wijn of iced coffee, het kan allemaal. Laat die zwoele zomerdagen en –nachten maar komen!

Voor meer informatie: https://www.kleankanteen.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Klean Kanteen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.