Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nooit meer verkeerde schoenmaat dankzij Rightshoes en Asolo

Nooit meer verkeerde schoenmaat dankzij Rightshoes en AsoloAsolo heeft als enige outdoor-schoenenproducent een overeenkomst gesloten met Rightshoes uit Zwitserland. Middels Rightshoes worden voeten gescand en weet de consument zo exact welke schoenmaat de juiste is. De app van Rightshoes voor de smartphone is gratis te downloaden via de iTunes store.

Het vinden van een wandelschoen die perfect past is en blijft voor sommigen een zeer lastige taak. Dankzij het 3D scannen van de voet middels Rightshoes is dat nu niet meer zo. De voet kan in een deelnemende winkel worden gescand middels een professionele scanner, maar de consument kan net zo handig zelf de app downloaden en de scan thuis uitvoeren. Het resultaat is een volledig 3-dimensionale scan van de voet waarbij de juiste schoen kan worden gezocht.

Op de site van Asolo, het enige outdoormerk dat met Rightshoes werkt, kan gebruik worden gemaakt van de Rightshoes-widget die bij elke schoen middels een icoontje is aangegeven. Niet alleen kun je de perfecte maat vinden, maar zie je (in de toekomst) ook of een bepaald model schoen wel ideaal is voor jouw voet. Soms komen de vorm van de leest en die van de voet namelijk niet perfect overeen en is het dus beter om een ander model te kiezen.

Voor meer informatie over Rightshoes kun je ook kijken op www.rightshoes.ch.

Voor meer informatie: https://www.asolo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.