Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Odlo verlegt grenzen met EVOLUTION BLACKCOMB

Odlo verlegt grenzen met EVOLUTION BLACKCOMBEVOLUTION BLACKCOMB WARM verrast dit seizoen met een nieuw, stijlvol design en overtuigt door zijn uitstekende functionaliteit. Het ondergoed met moderne camouflage- en geraffineerde all-over dierenjacquard print laat fashioninvloeden en sportswear naadloos in elkaar overvloeien.

Door de integratie van eigen Greentec-technologie werd 38 % gerecycled polyester gebruikt. Hiermee levert Odlo een belangrijke bijdrage aan de duurzaamheid van het bedrijf. Naadloos geïntegreerde functionele zones zorgen dankzij de geribbelde structuur voor extra warmte rond de nieren en de knieën. De eveneens naadloos gebreide meshstructuur op de rug, onder de oksels, de binnenzijde van de ellenbogen, de knie en het zitvlak zorgt voor een optimale ventilatie.

De nieuwe tailleband van de EVOLUTION-lijn werd speciaal voor het skiën ontworpen. De taille van de broek zit vooraan lager en is achteraan hoger gesneden. Dit oogt jonger en garandeert een perfecte pasvorm... Het shirt is verkrijgbaar in een crew neck-uitvoering en als shirt met Facemask waardoor de huid op koude dagen wordt beschermd. Dames kunnen kiezen uit lila-, roze- en bordeaux-melange. Heren hebben de keuze uit blauw-, oranje- en khaki-melange.

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.