Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE Moab 20 fietsrugzak biedt puur fietsplezier

VAUDE Moab 20 fietsrugzak biedt puur fietsplezierHet Duitse VAUDE laat zien dat je als mountainbiker voldoende hebt aan slechts 20 liter om alle noodzakelijke materialen met je mee te dragen. Je reservekleding, smartphone, snacks, gereedschap- en EHBO-set, fietshelm, pomp... je kunt het allemaal overzichtelijk opbergen in de VAUDE Moab 20, die dankzij het comfortabele rugpand en de ergonomisch gevormde heupbanden ook nog eens als gegoten tegen het lichaam blijft zitten tijdens de afdaling!

De VAUDE Moab 20 is een milieuvriendelijke trailexpert. Gemaakt volgens de strenge bluesign® milieustandaard beschikt deze compacte MTB rugzak over een groot hoofdvak dat gemakkelijk bereikbaar is. Klein materiaal vindt een plek in het voorvak en de fietshelm kan worden opgeborgen tussen de stretchflap aan de voorzijde. Een slimme 'toolbox' onderin biedt plaats aan het noodzakelijke gereedschap of reserve materiaal. Dankzij de compressiebanden blijft alles perfect zitten, ook als je stevig op de pedalen staat. Mocht het weer omslaan, dan biedt de ingebouwde regenhoes met reflecterende elementen bescherming voor alles dat je hebt opgeborgen in de rugzak. De Moab is ook verkrijgbaar in 12, 16 en 25 ltr. Het damesmodel is er in een 14 ltr. uitvoering. Adviesverkoopprijs van de VAUDE Moab 20 bedraagt 112,00 euro.

VAUDE All Mountain
Functioneel, licht van gewicht, comfortabel en vrolijk gekleurd. Zo zou je de All Mountain collectie van VAUDE in een paar steekwoorden kunnen samenvatten . De All Mountain collectie bestaat uit een groot aantal producten die ideaal zijn voor de sportieve mountainbiker die op zoek is naar functionele kleding, schoeisel en andere praktische ‘gear’ om zijn of haar uitrusting compleet te maken. Bij het ontwerp van de kleding wordt niet alleen de nadruk gelegd op functionaliteit, maar ook op stijl. Daardoor mag je gezien worden in de All Mountain kleding. Ook als je even uitrust op een terrasje tijdens je fietstocht.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.