Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Berghaus gaat de sneeuw in

Berghaus gaat de sneeuw inVoor het komend winterseizoen komt Berghaus met een serie winterkleding die ideaal is voor wintersporters die wél extreem goede bescherming willen, maar er niet direct als een extreme buitensporter uit willen zien.

Het Ski-jack Jasper en het damesmodel Fernie zijn jacks die voldoen aan de wensen van wintersporters: de jacks zijn warm, hebben een ademend vermogen, zijn waterdicht en zorgen ervoor dat fijne poedersneeuw niet kan doordringen tot het lichaam. De jacks zijn dan ook uitgevoerd met het door Berghaus ontwikkelde Aquafoil. Aquafoil bezit niet alleen de genoemde eigenschappen, maar voelt tevens bijzonder fijn aan tijdens het dragen.

De jacks zijn echter ook voorzien van veel handige features: afneembare capuchon, die tevens is verstevigd en kan worden afgesteld op de wensen van de drager. Verder twee met rits afsluitbare zakken om de handen te warmen, zakken op de bovenarm, okselritsen en afsluitbare binnenzakken.

Ook zijn er nieuwe broeken voor de wintersporter: de Snow Pant en de Powder Pant. Ze zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de jacks en tevens voorzien van geïntegreerde gemaschen en verstevigingen op de knieën en de enkels. Een 3/4 rits zorgt eenvoudig aan- en uit kunnen trekken.

De Jasper komt er in de maten S t/m XXL in de kleuren Dark Glade/Castle Rock/Wheat, Bay/Castle Rock/Wheat en Wheat/Bay/Castle Rock. Het jack heeft een gewicht van 950 gram en een adviesverkoopprijs Euro 169,90.

Fernie is er in de maten XS t/m XL in de kleuren Sage/Castle Rock/Wheat, Red Berry/Castle Rock/Wheat en Wheat/Barley/Castle Rock. Fernie heeft een gewicht van slechts 795 gram en een adviesverkoopprijs van Euro 169,90.

De Snow Pant komt in de maten S-XXL in de kleuren Black en Castle Rock, weegt 775 gram en heeft een adviesverkoopprijs van Euro 99,90.

De Powder Pant is er in de maten XS-XL en in de kleuren Black en Castle Rock, weegt 595 gram en heeft een adviesverkoopprijs van Euro 99,90.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.