Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Altijd veilig dankzij de TravelSafe Mosquito Net Tent

Altijd veilig dankzij de TravelSafe Mosquito Net TentHet vinden van ophangpunten voor je klamboe is niet altijd even makkelijk. Sommige hotelkamers hebben ze gewoonweg niet en i n de buitenlucht is het soms al helemaal behelpen. De Mosquito Net Tent van TravelSafe biedt in zo'n geval uitkomst.

De Mosquito Net Tent is een pop-up klamboe tent. Deze klamboe ontvouwt zich automatisch wanneer je hem uit de verpakking haalt. De klamboe staat op zichzelf en ligt zeer comfortabel, door het innovatieve pop-up systeem aan beide kanten (ook bij het voeteneinde) heeft de ‘tent’ een prettige hoogte en voelt het niet benauwd om erin te liggen.
Voor nog meer comfort kunt je deze klamboe tent ook op een (veld)bed leggen voor een zorgzame en extra comfortabele nachtrust.

De Mosquito Net Tent heeft een totale lengte van 210 centimeter en is 63 centimeter breed. Beide hoge punten reik tot 60 centimeter, waardoor je een prettige ruimte hebt om in te liggen. De tent heeft in zijn geheel een gewicht van 750 gram. Adviesverkoopprijs bedraagt EURO 69,95.

Voor meer informatie: https://www.travelsafe.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot TravelSafe:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.