Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Mountain Attack collectie van adidas eyewear

Nieuwe Mountain Attack collectie van adidas eyewearDe nieuwe mountain attack-collectie van adidas eyewear combineert een originele stijl met innovatieve technologieën voor optimale prestaties en een ongeëvenaard comfort - altijd en overal. Of het nu op een bevroren waterval in de Zwitserse Alpen is of op de fiets door de stad, de mountain attack-brillen kunnen alles aan en bestaan uit zeven modellen: tycane pro outdoor, tycane, kumacross 2.0, kumacross halfrim, daroga, whipstart en wildcharge.

In deze collectie draait alles om functionaliteit. Superieure spiegelglazen in rood, geel en zwart garanderen een uitstekende lichtabsorptie en verhogen het contrast tijdens winter- of zomersporten. De getinte glazen zijn gebaseerd op de gepatenteerde Light Stabilizing Technology™, voor een perfect zicht bij elke weersomstandigheid. Daarnaast beschikken de brillen over een feilloze pasvorm dankzij onder meer een verstelbare neusbrug. De lichte, aansluitende monturen met geribbelde veren zorgen voor stabiliteit en optimaal comfort zonder drukpunten.

Behalve functionaliteit speelt ook stijl een grote rol. De monturen en glazen van deze sportieve en trendy modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die smaakvol zijn te combineren met elke outfit. Alle modellen zijn compatibel met glazen op sterkte die meteen in het montuur worden gemonteerd of zelf in te klikken zijn.

Voor meer informatie: https://www.adidas.com/eyewear

Andere recente nieuws-items met betrekking tot adidas Sport eyewear:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.