Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Primus introduceert TrailBreak EX Vacuum Bottle

Primus introduceert TrailBreak EX Vacuum BottleGa je op expeditie, neem dan de nieuwe Primus TrailBreak EX Vacuum Bottle mee. Deze isoleerfles is geschikt voor de meest barre tochten: robuust, praktisch en perfect isolerend. De TrailBreak EX wordt geleverd met twee doppen. Met de gewone dop schenk je de drank in de dubbelwandige mok, met de ClickClose dop drink je rechtstreeks uit de isoleerfles. Zonder te knoeien, dat is vooral handig onder stormachtige, winterse omstandigheden. De expeditie-fles is verkrijgbaar in vier kleuren en twee maten.

Een siliconenhuls zorgt voor een goede grip en voorkomt koude vingers (frostbite) als je het staal aanraakt bij extreem lage temperaturen. De Primus Trailbreak Vacuum Bottle is een dubbelwandige isoleerfles van RVS en geschikt voor zowel warme als koude dranken. De afsluitdop fungeert als mok en is ook dubbelwandig. Indien de fles is voorverwarmd is een vloeistof van 95°C na 16 uur nog steeds warm (60°C).

Informatie
De nieuwe Primus Trailbreak EX Vacuum Bottle is in vier kleuren verkrijgbaar: zwart, rood groen en oranje. Winkeladviesprijs: 0,75l = EURO 39,95, 1,0l = EURO 44,95. Primus is verkrijgbaar in de outdoorspeciaalzaak.

Voor meer informatie: https://www.primus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Primus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.