Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Haglofs 19FOURTEEN - Urban producten voor outdoor liefhebbers

Haglofs 19FOURTEEN - Urban producten voor outdoor liefhebbersHaglöfs 19FOURTEEN is een nieuw Haglöfs Lifestyle concept dat bestaat uit kleding, schoenen en rugzak die je elke dag zou kunnen dragen en gebruiken. Bij de creatie van Haglöfs 19FOURTEEN leunt Haglöfs niet alleen op haar lange traditie van vakmanschap, maar tegelijkertijd op de expertise die het merk bezit over moderne materialen, technische functionaliteiten en geavanceerde constructies. Het resultaat is een tijdloze collectie voor hen die houden van een actieve lifestyle, zowel in de stad als in de natuur.

Met de introductie van Haglöfs 19FOURTEEN voegt het outdoormerk een nieuwe dimensie toe aan haar passie voor outdoor lifestyle. Vele jaren gingen vooraf aan de ontwikkeling van het concept, waarmee dit zowel een reis terug in de tijd is, als een stap naar de toekomst. Het pure, eenvoudige ontwerp waar Haglöfs de afgelopen honderd jaar bekend om is geworden, is ook in de nieuwe collectie duidelijk herkenbaar. De productnamen, het kleurgebruik en de details zijn geïnspireerd door Dalarna, de regio waar Haglöfs is ontstaan. De collectie is met hetzelfde oog voor detail gemaakt als waarmee alle andere Haglöfs producten worden geproduceerd. Haglöfs 19FOURTEEN bestaat uit de meest geavanceerde materialen en technieken die het merk te in huis heeft.

De Herfst/Winter 2015 collectie van Haglöfs 19FOURTEEN bestaat uit zowel nieuwe als geüpdatete kleding, schoenen en rugzakken, passend bij elke lifestyle of activiteit. Of je nu van huis naar school of werk onderweg bent, of het weekend doorbrengt in de bossen, de Haglöfs 19FOURTEEN kleding en schoenen bieden warmte en bescherming tegen veranderende weersomstandigheden; van het begin van de herfst tot het einde van de winter. De collectie bestaat onder andere uit het award winnende LIMA JACKET (ISPO Gold Winner Award), een extreem duurzaam, winddicht en waterproof shell jacket gemaakt van 3-laags Gore-Tex. Beetje ongebruikelijk misschien, maar evengoed onmisbaar is de FLODA II DOWN PARKA. Deze jas, gevoerd met 700FP traceerbaar en bluedesign goedgekeurd dons, is zonder twijfel de warmste jas van de collectie.
De Haglöfs KRYLBO is de tijdloze schoen van deze collectie. Geïnspireerd op het klassieke Haglöfs trekking schoeisel is deze schoen ontwikkeld met het oog op maximaal comfort en stabiliteit. Tegelijkertijd is de schoen waterdicht en warm om optimale weerstand te bieden tegen guur weer en koude winterdagen.
Een van de nieuwe producten is de ORNÄS PARKA, een op de trench coat geïnspireerd shell jacket van 3-laags Gore-Tex Soft Shell. Het eindresultaat is een jas met een klassiek design, gemaakt met de modernste technologie.
Daarnaast introduceert Haglöfs de SÄRNA 20, een rugzak met de ultieme uitstraling van de Haglöfs 19FOURTEEN collectie. Puur ontwerp, eerlijke materialen, een comfortabele pasvorm en technische oplossingen; met zorg ontworpen en getest om zo de dagelijkse activiteiten te ondersteunen, vandaag én morgen.

Zie ook de promo-video: https://youtu.be/2WyIEc_HOhE

Voor meer informatie: https://www.haglofs.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Haglöfs:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.