Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Fusion hartslagmeterserie van Cardiosport

Fusion hartslagmeterserie van CardiosportSteeds meer (buiten)sporters maken gebruik van een hartslagmeter, ook in groepsverband tijdens het gezamenlijk trainen. Cardiosporthaakt hier op in met de Fusionserie.

De Fusion hartslagmeterserie van Cardiosport zijn digitaal gecodeerd. Dit betekent dat je in groepsverband ongestoord kan trainen: de Fusions storen niet met andere hartslagmeters die in de buurt zijn. Met de introductie van de Fusion 10 is de Fusion-serie hartslagmeters van Cardiosport compleet.

De Fusions beschikken over een aantal basisfuncties, zoals tijd, datum en dagelijks alarm. Daarnaast hebben ze een onder- en bovengrensinstelling met alarm en een scanfunctie die de maximum, gemiddelde en minimum hartslag aangeeft. De hartslagmeters zijn uitgevoerd met backlight. De Fusion 20 is uitgebreid met stopwatch en countdowntimer. De Fusion 30 is nog uitgebreider, met een persoonlijke calorieteller en een hartslagherstelfunctie. Tevens wordt de tijd binnen de trainingszone geregistreerd. Op de bijgeleverde borstband zit een levenslange garantie.

De digitaal gecodeerde hartslagmeters van Cardiosport zijn als volgt geprijsd: de Fusion 10 kost Euro 69,99. De Fusion 20 kost Euro 89,99 en de Fusion 30 heeft een verkoopprijs van Euro 109,99.

Voor meer informatie: https://www.cardiosport.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.