Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Mountain Equipment Croz Fleece voor buitensporters die alles willen in een fleece

Mountain Equipment Croz Fleece voor buitensporters die alles willen in een fleeceDe Croz Fleece van Mountain Equipment is een hybride fleece jack dat dankzij de slimme combinatie van verschillende materialen geschikt is voor gebruik in alle seizoenen. Of het nu is om je te beschermen tijdens een flinke wandeling waarbij of bij het klimmen van een lastige route waarbij je je maximaal moet inspannen.

Mountain Equipment maakt voor de Croz Fleece gebruik van verschillende materialen om het fleece-jack zo veelzijdig mogelijk te laten zijn. Zo zorgt Pontetorto Technostretch 245 fleece voor warmte op het lichaam en het hoofd zonder dat het jack direct veel aan pakvolume toeneemt. Op de plaatsen waar slijtvast belangrijk is, zoals op de schouders en de heupen wordt gebruik gemaakt van Ceramic reinforced Pontetorto Technostretch. En om vocht zo efficiƫnt mogelijk af te voeren maakt Mountain Equipment gebruik van POLARTEC Power Dry 225.

De elastische capuchon van de Croz Fleece past zonder problemen over een klimhelm, maar kan er eventueel ook onder worden gedragen dankzij het dunnen materiaal. Duimlussen zorgen ervoor dat er geen warmte verloren gaat tijdens het lopen of het klimmen, terwijl ook onderaan de taille middels een trekkoord het jack stevig tegen het lichaam kan worden gedragen.

Het Croz Fleece jack van Mountain Equipment is uitgerust met een stevige YKK en voorzien van een Napoleon zak op de borst en twee zakken die precies boven de eventuele te dragen klimgordel zijn geplaatst. Alle zakken zijn uiteraard met een rits goed afsluitbaar, maar kunnen eventueel ook als extra ventilatie worden gebruikt tijdens extra inspanning.

Adviesverkoopprijs van het Mountain Equipment Croz Fleece jack bedraagt EURO 169,95.

Voor meer informatie: https://www.mountain-equipment.co.uk/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Mountain Equipment:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.