Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

BCB Adventure nu ook in Nederland verkrijgbaar

BCB Adventure nu ook in Nederland verkrijgbaarBCB Adventure, een Engels merk van surival- en bushcraftproducten is vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar. Het merk is in de UK vooral bekend om hun Crusader kooksysteem en de eigen Firedragon brandstof en is dan ook vrij populair onder liefhebbers van bushcraft.

Het Crusader kooksysteem bestaat uit een zeer solide allesbrander die geschikt is voor alle seizoenen. De Crusader kan los worden gekocht, maar is ook verkrijgbaar als compleet set, inclusief opberghoes, drinkmok, fireflint en veldvles. De Crusader is gemaakt van stevig aluminium en brandt op verschillende soorten brandstof.

Firedragon is de eigen brandstof van BCB Adventure en is verkrijgbaar in vaste en gelvorm. Firedragon is een milieuvriendelijke biologische brandstof die ook brandt onder natte omstandigheden. Bijzonder aan de brandstof is het feit dat deze zonder problemen bij het eten bewaard kan worden. Ontsteking is gemakkelijk, bijvoorbeeld met een fireflint. Gemiddeld brandt een blokje Firedragon zo'n 8 minuten. Ruim voldoende voor het bereiden van een maaltijd.

BCB Adventure is in Nederland onder andere online verkrijgbaar bij Outdoorsportshop.nl: www.outdoorsportshop.nl.

Voor meer informatie: https://bcbadventure.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.