Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Fast Inflate Pillow reiskussen van Eagle Creek

Fast Inflate Pillow reiskussen van Eagle CreekKlaar om te slapen binnen een paar seconden! Dankzij de nieuwe 'Windcatcher technologie' laat de nieuwe Fast Inflate Pillow zich met een paar ademteugen opblazen. De truc hiervan zit hem in het bijzondere ventiel. Niet alleen de adem, maar ook de omgevingslucht gaat namelijk direct mee het kussen in. Zonder dat je daarbij het ventiel in de mond neemt.

Ook het leeg laten lopen is dankzij de grote opening heel gemakkelijk. Bovendien is het Fast Inflate Pillow uitgerust met fleece, dat heerlijk aanvoelt op de huid en zorgt voor extra slaapcomfort. Daarmee is het Fast Inflate Pillow een ideaal alternatief voor het comfortabele, maar vaak erg grote kussen van thuis.

Het kussen laat zich vervoeren in een bijgeleverde opberghoes. Eenmaal weer thuis is het Fast Inflate Pillow overigens gemakkelijk met de hand te wassen.

Het Fast Inflate Pillow weegt slechts 140 gram en heeft een adviesverkoopprijs van EURO 50,- in de maat M, en een gewicht van 180 gram en een adviesverkoopprijs van EURO 60,- in de maat L. Beiden zijn vanaf januari 2016 bij de betere buitensportwinkels verkrijgbaar.

Voor meer informatie: https://www.eaglecreek.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.