Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Vraag naar Rubytec Gripfeet groter dan ooit

Vraag naar Rubytec Gripfeet groter dan ooitIn een paar dagen tijd is het landschap in het noorden van Nederland veranderd van fris groen naar ijskoud grijs en wit. Een dikke laag ijzel op wegen en trottoirs heeft het dagelijks leven voor velen nagenoeg lam gelegd. En ziekenhuizen krijgen dagelijks tientallen gevallen van gebroken botten te verwerken. Geen wonder dat de Rubytec Gripfeet juist deze dagen gretig aftrek vinden onder mensen die zonder problemen of gevaar voor uitglijden naar buiten willen.

De Gripfeet van het Nederlandse merk Rubytec zijn al enkele jaren op de markt en telkens weer blijken ze razend populair als ijzel en vorst het landschap beheersen. De gemakkelijk te bevestigen "sneeuwkettingen voor de schoenen" bieden namelijk extra bescherming tegen uitglijden op spekgladde wegen en trottoirs. Dankzij een vernuftige combinatie van TPE-rubber en scherpe spikes bieden de Gripfeet een bijzondere stevige grip op de meest verraderlijke ondergronden van ijs en sneeuw.

Twee verschillende modellen
Rubytec biedt de Gripfeet in twee verschillende modellen. Het eenvoudige model, de Alaska, beschikt over 20 spikes gemaakt van koolstofstaal. Daarnaast is de Husky, welke beschikt over 20 spikes van het bijzonder slijtvaste Tungsten-staal. Bovendien zijn de Rubytec Husky Gripfeet uitgerust met goed verstelbare én reflecterende bestelbandjes. De Gripfeet Husky is verkrijgbaar in de maten Large en Extra Large, terwijl de Gripfeet Alaska verkrijgbaar is in de maten Small, Medium, Large en Extra Large.

Verkrijgbaarheid
De Gripfeet van Rubytect zijn verkrijgbaar bij de betere (buiten)sportwinkels. De Rubytec Gripfeet Alaska heeft een adviesverkoopprijs van EURO 19,95. De Rubytec Gripfeet Husky hebben een adviesverkoopprijs van EURO 29,95. Beiden worden geleverd inclusief een handige opberghoes.

Voor meer informatie: https://www.rubytec.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Rubytec:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.