Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Outwell-slaapzak biedt het comfort van een eendendonsdekbed

Nieuwe Outwell-slaapzak biedt het comfort van een eendendonsdekbedDe kritische gezinskampeerders van vandaag verlangen een hoog slaapcomfort. Daarom heeft het bekroonde Scandinavische merk Outwell® voor haar nieuwe luxueuze Conqueror-slaapzakken de beste eigenschappen van een slaapzak met die van een dekbed gecombineerd om een geweldige nachtrust te bieden.

Outwell heeft een innovatief ritsloos en breed design met een opening in kettinglijnvorm en een geïntegreerd dekbed ontwikkeld om gemakkelijke toegang en een uitstekende bewegingsvrijheid te bieden zonder dat ten koste te laten gaan van de isolatie en temperatuurregeling. De slaapzak wordt ook enigszins smaller naar de voeten toe voor zo weinig mogelijk warmteverlies en er is een korte YKK-rits bij de voeten aangebracht om voor ventilatie te zorgen tijdens zachte nachten.

De Conqueror-reeks voor drie seizoenen omvat een eenpersoons- (foto rechtsboven) en tweepersoonsmodel (foto links) in respectievelijk een diepe blauwe kleur en bordeauxrood. Er zit één laag high-loft Isofill Premium-isolatie tussen de buitenkant van zacht 50D 300T pongé-polyester en de katoenen voering zodat u ook buitenshuis profiteert van een knus en comfortabel gevoel. Het dekbed is gevuld met vederlichte donsisolatie die veel warmte biedt en heeft een maximaal ademend vermogen, wat nodig is voor een goede nachtrust.

De Conqueror heeft een adviesverkoopprijs van EURO 199,95; de Conqueror Double kost EURO 349,95. Beide Conqueror-slaapzakken worden geleverd in compressiezakken voor eenvoudig transport.

Temperatuurbeoordelingen volgens de Europese norm EN13537:
Conqueror Tcomfort rating 2°C, Tlimit -4°C, Textreme -20°C en Tmax 22°C
Conqueror Double Tcomfort rating 3°C, Tlimit -3°C, Textreme -18°C en Tmax 23°C

Overige specificaties
Afmetingen: Conqueror 220 x 85/70 cm (lxb), Conqueror Double 220 x 160/140 cm
Lichaamslengte: 195 cm
Buitenstof: 50D 300T pongé, 100% polyester
Vulling: Conqueror 700 g Isofill Premium/175 g eendendons; Conqueror Double 1300 g Isofill Premium/250 g eendendons
Voering: 200 TC katoen
Gewicht: Conqueror ongeveer 2200 g; Double ongeveer 4000 g
Afm. (opgevouwen): Conqueror 45 x 26; Double 55 x 28 cm

Voor meer informatie: https://www.outwell.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.