Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Contigo breidt collectie Byron drinkflessen uit met expressieve kleuren

Contigo breidt collectie Byron drinkflessen uit met expressieve kleurenBen je een artistieke hightech lover dan ga je in 2016 voor expressieve kleuren verzacht door grijze tinten. Contigo speelt in op deze trend met intens blauw, geel of rood, drie nieuwe kleuren voor de dubbelwandig geïsoleerde drinkbeker Byron. In combinatie met het antracietgrijs van de grip geeft dat de populaire beker een catchy look.

Zeker zo belangrijk is dat je met deze eigentijdse beker overal kunt genieten van warme koffie of thee. Het gebruiksgemak is ook helemaal van deze tijd. Je drinkt met één hand: duw het knopje omhoog om te drinken en naar beneden om te sluiten. Morsen is voortaan verleden tijd dankzij de lekvrije SNAPSEAL™-technologie.

Het moderne design en de zachte grip zorgen voor een prettige drinkervaring. De vacuümisolatie houdt je drank tot 6 uur warm of koude dranken tot 12 uur gekoeld. Dankzij het speciale reservoir kan je gemakkelijk nippen van een warme drank.

Informatie
Contigo Byron is verkrijgbaar via internet, de sportwinkel en de betere speciaalzaak. In de nieuwe kleuren Vibrant Lime, Deep Blue en Red en de bestaande kleuren Violet, Gunmetal en Monaco. Inhoud 470 ml. Advieswinkelprijs EURO 24,95. De drinkbeker is vaatwasbestendig.

Voor meer informatie: https://www.mycontigo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Contigo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.