Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sea to Summit biedt met UltraSil Sling Bag milieuvriendelijke boodschappentas

Sea to Summit biedt met UltraSil Sling Bag milieuvriendelijke boodschappentasWaar wordt tegenwoordig nog de vraag gesteld: "Wilt u daar een tasje bij?" Precies, helemaal nergens. Want je mag immers geen gratis tasjes meer weggeven. Daarom biedt Sea to Summit nu een milieuvriendelijke oplossing in de vorm van de UltraSil Sling Bag.

Deze handige tas is zo klein, dat de UltraSil Sling Bag overal gemakkelijk mee naar toe te nemen is. Hij is ingepakt namelijk niet groter dan een klein bolletje dat prima aan de sleutelbos gehangen kan worden.

De 10 en 20 liter tas is verstevigd op de drukpunten. Ondanks dat de tas van hoogstaand en duurzaam materiaal is gemaakt, weegt deze toch 64 gram. Dit maakt de tas perfect voor wanneer men even de stad in wilt of gewoon op pad gaat. Op die manier zit je nooit meer zonder boodschappentas.

De UltraSil Sling Bag is verkrijgbaar in verschillende kleuren en zoals gezegd in twee maten: 10 en 20 liter.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.seatosummit.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sea to summit:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.