Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sea to Summit X-Set 31 pannenset wint Oppad Outdoor Awards 2016

Sea to Summit X-Set 31 pannenset wint Oppad Outdoor Awards 2016De X-Set 31 heeft dit jaar de Oppad Outdoor Awards 2016 gewonnen. Met dit multifunctionele item is er volgens Oppad eindelijk een oplossing voor een probleem: "dat echt bestaat".

Deze opvouwbare pannenset maakt een eind aan het altijd lastig inpakken van een pannenset. Opgevouwen is de set slechts 4,5 centimeter dik, waardoor hij voor veel minder bulk in de rugzak zorgt. Naast de 2.8 liter pan, bestaat de set ook uit twee opvouwbare kommen en mokken. Ideaal voor reizigers die met zijn twee├źn gaan kamperen.

De opvouwbare pan heeft een aluminium bodem die is voorzien van een oxidelaag. Op deze manier wordt de pan extra beschermd tegen corrosie en slijtage. De hittebestendige siliconen wanden kunnen makkelijk in elkaar gevouwen worden, zodat de set snel en gemakkelijk meegenomen kan worden.

De twee bijgeleverde kommen hebben een inhoud van 600 ml, ruim voldoende voor bijvoorbeeld een flinke kom soep. De twee mokken zijn extra groot met hun 480 ml, waardoor je de ochtend kunt beginnen met een extra grote mok warme koffie of thee.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.seatosummit.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sea to summit:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.