Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Deel het avontuur met de Osprey kinderdrager Poco AG

Deel het avontuur met de Osprey kinderdrager Poco AGDe kinderdrager Poco AG biedt nu meer comfort en ventilatie dan ooit tevoren omdat hij is uitgerust met een AntiGravity 3D suspended mesh rugsysteem, geïnspireerd door onze awardwinning Atmos/Aura AG rugzakken. Osprey oprichter en hoofdontwerper Mike Pfotenhauer legt uit waarom de AntiGravity technologie uitzonderlijk goed past bij het nieuwe Poco-systeem:

"Met het AG rugsysteem kan de Poco makkelijk wisselen van mama naar papa, en biedt een ongeëvenaard ventilatieniveau. Het is eenvoudig aan te passen in vergelijking met andere rugsystemen omdat er minder structuur tegen het lichaam is."

Deze kinderdrager is ontworpen met drie mensen in het achterhoofd: mama, papa en kind. Het rugsysteem en de beweegbare kinderzitje zijn verstelbaar voor zowel ouders als kind. De veiligheid van het kind is het belangrijkste element van het ontwerp en dit product heeft de stempel 'Geprüfte Sicherheit' van TÜV als bewijs.

Bij warmer weer zorgen de suspended meshzones in het rugpand van de ouders en het zitgedeelte van het kind voor een maximale laadcapaciteit, met behoud van een hoge ventilatie. Dit is ook 's werelds eerste kinderdrager met een volledig geventileerde heupgordel. Een regenhoes en SPF 50 zonnescherm zijn inbegrepen, zodat je altijd voorbereid bent op regen of zon. Volgens Osprey is dit de veiligste, meest comfortabele en best geventileerde kinderdrager die ooit is gemaakt.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.