Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Eco-Shell van Fjallraven is waterdicht, ademend en duurzaam

Eco-Shell van Fjallraven is waterdicht, ademend en duurzaamEco-Shell is een grensverleggende innovatie van Fjällräven. Het is een waterdichte, ademende en duurzame shell stof met fluorkoolstofvrije impregnering. De stof houdt je warm en comfortabel droog onder alle weersomstandigheden. Door het uitstekende ademende vermogen kan transpiratievocht effectief weg door het membraan, terwijl regen en wind van buitenaf niet door de stof heen kunnen. De buitenstof is gemaakt van gerecycled polyester en behandeld met waterafstotende fluorkoolstofvrije impregnering die helpt om het oppervlak van het kledingstuk droog te houden.

Omdat Eco-Shell uitsluitend bestaat uit polyester is het ook geschikt voor recycling in de toekomst. Alle emissie die ontstaat bij productie en transport van Eco-Shell is klimaatgecompenseerd. Ideaal wanneer je wilt genieten van de schitterende natuur, maar het milieu niet in gevaar wilt brengen.

Keb en Abisko
Eco-Shell wordt toegepast in twee outdoorlijnen van Fjällräven: Keb en Abisko. Keb is een technische outdoorlijn die is ontworpen voor veeleisende tochten waarop bewegingsvrijheid even belangrijk is als duurzaamheid en bescherming tegen het zware terrein. De kleding van de Abisko familie is ontwikkeld voor lichtere dagtochten en 'cabin-to-cabin' trekking.

Abisko Eco-Shell Jacket
Abisko Eco-Shell jacket is een lichtgewicht 2,5-laags jack met vierweg stretch stof en een uitstekend ademend vermogen. Het ontwerp is eenvoudig en functioneel met een verstelbare capuchon, twee steekzakken en een borstzak. Ideaal voor zomerse trektochten in de bergen en in warme weersomstandigheden. Het Abisko Eco-Shell Jacket is er in een heren- en damesuitvoering, adviesverkoopprijs EURO 400,00.

Abisko Eco-Shell Trousers
Abisko Eco-Shell Trousers is een lichtgewicht en compacte 2,5-laags shell broek met uitstekende weersbescherming en optimale ventilatie. De ritsen aan de onderkant van de broekspijpen vereenvoudigen het aan- en uittrekken. Ideaal voor zomerse trektochten in de bergen en in warmere klimaten. De Abisko Eco-Shell Trousers zijn er in heren- en damesuitvoering, adviesverkoopprijs EURO 285,00.

Keb Eco-Shell Jacket
Dit Eco-Shell jack van Fjällräven is een zeer functioneel drielaags shelljack van stretch Eco-Shell. Het ontwerp is functioneel en to the point met een vaste capuchon, makkelijk toegankelijke borstzakken en ventilatieopeningen aan de zijkanten. Het is een soepel, technisch jack voor veeleisende avonturen in wisselende weersomstandigheden gedurende het hele jaar. Het Keb Eco-Shell Jacket is er in heren- en damesuitvoering, adviesverkoopprijs EURO 500,00.

Keb Eco-Shell Trousers
Keb Eco-Shell Trousers is een technische drielaags shellbroek met een goed doordachte pasvorm, lange waterdichte ritsen aan de zijkanten, steekzakken en een riem in de taille. Een perfecte keuze voor trektochten en tochten naar bergtoppen in moeilijk terrein. De Keb Eco-Shell Trousers zijn er in heren- en damesuitvoering, adviesverkoopprijs EURO 427,00.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.