Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

The North Face introduceert HyperAir GTX Jacket

The North Face introduceert HyperAir GTX JacketAls de regen af en toe met bakken uit de lucht komt, is een goede bescherming tegen al dat vallende en opspattende water essentieel. The North Face - bijna vijftig jaar toonaangevend in outdooruitrusting, -kleding en -schoenen - introduceert nu het HyperAir GTX Jacket. Dankzij een optimaal gebruik van GORE-TEX® Active is dit het meest ademende, waterbestendige jack dat het merk ooit produceerde.

Hardlopen of trainen in de – toch regelmatig voorkomende – harde regen en dan toch kurkdroog blijven; dat kan met het HyperAir GTX® Jacket, voorzien van het nieuwe GORE-TEX® Active met een buitenoppervlak dat permanent water afstoot. Dit voorkomt dat er een aparte stof aan de buitenzijde nodig is, waardoor het jack het lichtste en meest ademende GORE-TEX®-product tot nog toe is. Het revolutionaire materiaal zorgt er – in combinatie met de unieke constructie van het HyperAir GTX® Jacket – voor dat het jack nog beter ademt, minder zweet vasthoudt en sneller vocht uitstoot wat het oncomfortabel klamme gevoel van een natte stof voorkomt.

"We zijn continu op zoek naar het ontwikkelen van de meest innovatieve materialen om producten te maken die onze atleten nog warmer en droger houden, zodat ze nog langer buiten kunnen blijven. We hebben nog nooit iets gezien dat zo goed presteert als GORE-TEX® Active", zegt Joe Vernachio, Vice President Global Product bij The North Face®. "We hebben het nieuwe HyperAir GTX® Jacket uitvoerig getest in zowel het laboratorium als met atleten in het veld. Het jack breekt op het gebied van ademend vermogen en inpakbaarheid alle records. Het HyperAir GTX® Jacket helpt onze atleten weerbestendiger te zijn dan ooit."

Het water- en windbestendige HyperAir GTX® Jacket beschikt over een extreem lichtgewicht Gore-microvezel-backer (patent aangevraagd) dicht op de huid, die het gewicht laag houdt en het draagcomfort hoog. Dankzij de permanente laag aan de buitenzijde van het kledingstuk schudt hij snel droog. Zo krijgt de drager het niet koud door nat geworden stof.

Het The North Face® HyperAir GTX® Jacket is sinds april 2016 verkrijgbaar in geselecteerde Europese The North Face-winkels en op www.thenorthface.com. Prijs: 250 EURO.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: http://www.thenorthface.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot The North Face:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: