Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Uniek GO-stokontwerp van Easy Camp biedt extra ruimte voor actieve kampeerders

Uniek GO-stokontwerp van Easy Camp biedt extra ruimte voor actieve kampeerdersEasy Camp-tenten weerspiegelen de veranderende behoeften van kampeerders en de populaire GO-reeks ervan is nu voorzien van opvallende nieuwe ontwerpen die extra veel ruimte bieden voor actieve kampeerders.

Jonge gezinnen, stellen en vrienden kunnen kiezen uit talrijke opties, afhankelijk van de manier waarop ze willen reizen en met hoeveel personen. Of u nu gaat duiken, rondtrekken, peddelen of fietsen, de GO-reeks is uitgerust met praktische kenmerken, zoals voldoende ruime voorruimtes met vensters, zodat iedereen het naar zijn zin heeft.

De volledig nieuwe GO-reeks bestaat uit vier makkelijk op te zetten hybride koepelontwerpen: de Techno 300 en 500 en de Cyber 400 en 500. De beproefde ontwerpen hebben een unieke clip-on stokstructuur waarbij de binnentent eerst wordt opgezet met voorgebogen stokken van glasvezel, zodat de buitentent automatisch netjes op zijn plaats zal komen te zitten. De grote voorruimte wordt gecreëerd met externe stokken om zo de nodige extra ruimte en hoofdruimte te bieden aan kampeerders. De voorruimte wordt bij de Techno-modellen gecreëerd met één stok en bij de grotere Cyber-tenten worden hiervoor twee stokken gebruikt.

De GO-tenten worden gemaakt van 190T-polyester met een PU-coating en een hydrostatische zuil van 3000 mm. Er wordt ook gebruikgemaakt van glasvezel voor meer flexibiliteit en om het gewicht te beperken. Het woongedeelte heeft een uitneembaar kuipgrondzeil voor maximale prestaties en eenvoudig onderhoud.

Alle tenten hebben voor- en achteringangen voor extra gebruiksgemak. Dankzij de ventilatieopeningen in het dak en vensters in de voorruimte blijft het binnen licht en luchtig en met de opbergvakken in de voorruimte kunt u de tent netjes houden. In de tenten kunnen drie tot vijf personen slapen in aparte slaapgedeeltes.

Adviesverkoopprijzen:
Techno 300 EURO 149,95
Techno 500 EURO 239,95
Cyber 300 EURO 199,95
Cyber 500 EURO 279,95

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.easycamp.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Easy Camp:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.