Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Minimalisme ten top met Ortlieb Light-Pack 25 en Light-Pack Pro 25

Minimalisme ten top met Ortlieb Light-Pack 25 en Light-Pack Pro 25Nog minimalistischer is nauwelijks mogelijk: de Light-Pack 25 is de lichtste onder de waterdichte Ortlieb rugzakken. Met slechts 290 gram en 25 liter aan bergruimte biedt hij een optimale verhouding tussen gewicht en volume. Op zoek naar net wat meer comfort? Bij de Pro versie zorgt het opblaasbare rugkussen voor een uiterst aangenaam draaggevoel. De Light-Pack (Pro) 25, de perfecte rugzak voor bergbeklimmers, stand-up peddelaars en iedereen die graag met lichte bagage door het leven trekt.

Light-Pack 25
Het strakke design, de beproefde Ortlieb rolsluiting en de lichte, luchtdoorlatende schouderbanden zorgen ervoor dat de Ortlieb Light-Pack 25 met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Gebruik je de rugzak niet, dan maak je 'm klein en berg je 'm op in de praktische netzak, klaar voor het volgende avontuur. De rugzak weegt slechts 290 gram en heeft een inhoud van 25 liter.

Light-Pack Pro 25
Deze Pro variant biedt, door het opblaasbare rugkussen, net wat meer comfort. De elastische koordbevestiging aan de buitenzijde houdt uitrusting en kleding voor het grijpen en de zijdelingse buitenzakken bieden plaats aan drinkflessen en snacks. Nog meer volume en uitrusting in verhouding tot een gewicht van slechts 385 gram is nauwelijks mogelijk! Net zoals zijn minimalistische broer is de Light-Pack Pro 25 vanwege zijn kleine afmetingen als tweede rugzak de eerste keuze.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.ortlieb.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Ortlieb:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.