Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Warm eten zonder gaspitje met Forestia Outdoor Meals

Warm eten zonder gaspitje met Forestia Outdoor MealsGeen kleurstoffen, geen conserveringsmiddelen en z├ęker geen transvetten: Forestia levert een voedzame, natuurlijke maaltijd die helemaal is afgestemd op je outdooractiviteiten. Uniek aan dit innovatieve product: je kunt je gasbrandertje gewoon thuislaten, want de maaltijd warmt zichzelf op. Dat scheelt gewicht in je rugzak!

Boeuf Stroganoff, chili con carne of zalm met champignon risotto: niet direct gerechten die je zou verwachten in een outdoorverpakking. Maar Forestia doet 't: de Spaanse fabrikant heeft meer dan dertig jaar ervaring met noodrantsoenen voor professionele doeleinden en levert nu ook maaltijden voor de outdoormarkt.

Kant-en-klaar
In tegenstelling tot gevriesdroogde maaltijden hoeft er bij Forestia geen water toegevoegd te worden. De maaltijden zijn kant-en-klaar en je hoeft ze alleen op te warmen. Dat kan op de traditionele manier, of door de complete verpakking au-bain-marie, met heet water, in een pannetje. Maar het kan ook zonder dat je je eigen kooktoestel van huis meeneemt: Forestia levert daarvoor een speciale sachet (de 'heater') die warmte afgeeft zodra hij in contact komt met water. Je stopt de verpakking in de bijgeleverde plastic foudraal die je vervolgens vult met water plus de innovatieve heater. Twaalf minuten later zit je al aan de maaltijd. Je hebt dus geen gasbrandertje of open vuur nodig om je outdoor-diner op te warmen.

Grammenjagers
Met 350 gram weegt een Forestia-maaltijd meer dan een doorsnee gevriesdroogde maaltijd (125 gram). Voor grammenjagers is Forestia toch de beste keus. Een rekenvoorbeeld, voor een wandeltocht van 5 dagen in de bergen: Gevriesdroogd: 5 maaltijden van 125 gram waaraan telkens 350 ml water moet worden toegevoegd, plus gasbrander/gasblikje (500 gram). Totaal 2.875 gram. Forestia: 5 maaltijden van 350 gram, totaal 1.750 gram. Je hoeft geen extra water mee te nemen en de gasbrander blijft thuis. Dat scheelt ruim een kilo bagage in de rugzak.

Ook vegetarisch
De voorgegaarde Forestia-maaltijden zijn gemaakt zonder kunstmatige toevoegingen en op basis van pure ingredi├źnten. Hoewel er geen conserveringsmiddelen zijn toegevoegd, kunnen de maaltijden 18 maanden bewaard worden. Er zijn ook vegetarische maaltijden, zoals Basil Pesto Pasta en Vegan Green Curry. De producten worden geleverd als Pouch (traditioneel opwarmen, of au-bain-marie), Pouch Plus (inclusief heater) of als Full Meal Kit waarbij naast de heater ook een snack, een toetje en een lepel worden geleverd.

Consumentenprijs vanaf EURO 7,95

Voor meer informatie: https://weareforestia.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Forestia:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.