Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Cloud Peak van Sprayway

Cloud Peak van SpraywaySprayway ontwikkelde het nieuwe model Cloud Peak: een 3-laagse XCR jas die als geen andere de kwaliteiten van Paclite en XCR weet te combineren.

De Cloud Peak is een 3-laagse XCR trekkingjas waarbij men het Paclite materiaal plaatste op de borst en onder de armen. Bovendien werd ook de technische kap volledig uit Paclite vervaardigd.

Het XCR materiaal enerzijds bevindt zich op de plaatsen waar de grootste slijtvastheid moet zijn. (schouders, rug en armen), het Paclite materiaal zal men terugvinden op de plaatsen waar het grootste ademend vermogen nodig is.

Het Paclite materiaal werd geplaatst op de plaatsen waar het grootste ademend vermogen nodig is. Zo werden het borst- en onderarm gedeelte van de Cloud Peak van dit lichtgewicht materiaal voorzien.

Het sterke XCR laminaat anderzijds werd geïntegreerd op die plaatsen die het meest te verduren krijgen onder een hoge mechanische belasting. Bij een trekkingjas denken we dan ook meteen aan armen, rug en schouderpanelen.

Het resultaat is een mooi ogende, multifunctionele trekkingjas van 495 gram die geschikt is voor zware trekkings, én bovendien het comfort biedt van een Paclite-jas.

Winkeladviesprijs: 325 Euro. Verkrijgbaar in Black/Anthracite en Black /Orange.

Voor meer informatie: https://www.sprayway.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sprayway:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.