Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

KEEN presenteert nieuwe lichtgewicht UNEEK met gesloten hiel

KEEN presenteert nieuwe lichtgewicht UNEEK met gesloten hielVoortbordurende op haar revolutionaire UNEEK sandaal, voegt KEEN, Inc., fabrikant van originele hybride schoenen nog meer innovatie en evolutie toe aan de collectie met de nieuwe UNEEK O2 voor zomer 2016.

De veelzijdige, lichtgewicht UNEEK O2 met gesloten hiel voegt variëteit toe aan de UNEEK Collectie. Met een open constructie is de UNEEK O2 voorzien van het KEEN DNA van duurzaamheid en comfort en biedt ze de veelzijdigheid om geen enkel avontuur uit de weg te gaan. UNEEK O2 is uniek. Oorspronkelijk ontworpen op basis van een minimalistisch concept biedt deze nieuwe schoensoort een fris alternatief voor traditioneel schoeisel. Voor de zomer van 2016 breidt KEEN haar Open Air Collectie uit door het bovenwerk van twee koorden als basis te nemen en te combineren met een gesloten hielkap voor maximale comfort en veelzijdigheid - daarmee verandert dit innovatieve sandaalontwerp in een schoen die nagenoeg het hele jaar door gedragen kan worden. Zelfs als het weer niet altijd meewerkt kunnen fans van de UNEEK-sandaal hun eigen stijl tonen.

De nieuwe UNEEK O2 voelt zo licht als lucht en is 25% lichter dan diens voorganger. Dankzij het vrij bewegende nylonkoord vormt de schoen zich volledig naar de voet voor een perfecte pasvorm. Deze lichtgewicht hybride schoen bevat een sneldrogende Lycra® voering om vocht snel van de huid weg te voeren en wat rek te geven. Een anatomisch EVA voetbed biedt goede demping. Al deze features zijn samengebracht bovenop een O2 foam tussen- en loopzool, met rubber inzetstukken op slijtgevoelige plaatsen om het gewicht te minimaliseren en comfort te maximaliseren voor eindeloos reizen. De lichtgewicht UNEEK O2 schoen zal verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren voor heren, dames en kinderen.

Voor meer informatie: https://www.keenfootwear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Keen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.