Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Bynolyt verbetert verrekijkers Traveller-serie

Bynolyt verbetert verrekijkers Traveller-serieEekhoorns spotten tijdens een vroege wandeling, herten kijken op de Veluwe of even helemaal blij worden van een roofvogel in vrije vlucht: een verrekijker komt altijd van pas. Bynolyt heeft haar populaire - en betaalbare - Traveller-serie nog verder verbeterd.

Bynolyt Traveller WP- zo heet de verrekijkerserie voluit, waarbij WP staat voor waterproof. De Traveller is verkrijgbaar in 3 objectiefmaten: 26mm, 34mm en 42mm. Iedere maat is verkrijgbaar met een vergroting van 8x of 10x. Met een 8x vergroting realiseert model WP-34 een gezichtsveld van 124 meter op 1 kilometer afstand. Ideaal voor de actieve buitenmens.

Contrast en helderheid
Alle verrekijkers zijn voorzien van multi-coatings waardoor ze heldere en contrastrijke beelden leveren - prettig onder de wat lastiger omstandigheden, zoals in felle zon of juist in de schemering. De 42mm-modellen zijn zelfs voorzien van een zogenaamde fase coating die je doorgaans alleen op duurdere kijkers aantreft. Deze coating zorgt ervoor dat het beeld nog helderder en contrastrijker is.

Comfortabel
Door de compacte constructie en het gewicht merk je niet eens dat je de verrekijker bij je hebt. Daarmee is de Traveller een ideale partner tijdens wandeltochten of een fietstrip. Model WP34 weegt 420 gram en ook z'n afmetingen (130x120mm) zorgen dat de verrekijker eenvoudig in een rugzakje past. Door de 'open brug'-constructie zijn de verrekijkers ook met kleine handen goed te bedienen. Scherpstellen (vanaf 3 meter) doe je met de knop in het midden tussen de twee objectiefbuizen. De oculairrubbers bieden veel comfort en zijn ook geschikt voor brildragers. Maar ook zonder bril kunnen brildragers door verrekijker turen: het oculair is traploos verstelbaar van -4 tot +4.

Vakantie en vrije tijd
De Traveller WP wordt geleverd met opbergtas en draagriem zodat je de kijker om comfortabel om je nek of schouder kunt hangen. Met z'n zeer concurrerende prijs (vanaf 109 euro) levert Bynolyt met de Traveller WP een ideale kijker voor vakantie en vrije tijd.

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Bynolyt:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.