Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Tilley hoed biedt maximale bescherming tegen zon en regen

Tilley hoed biedt maximale bescherming tegen zon en regenTilley biedt de perfecte oplossing tegen een zonnesteek met haar collectie aan UV-bestendige en waterafstotende hoeden. De gebruikte materialen blokkeren 98% van de schadelijke zonnestralen. Daarmee heeft de hoed een UV- beschermingsclassificatie (UPF) van 50+, de hoogste factor die er voor kledij bestaat. Een Tilley hoed kan dus maar beter deel uitmaken van je basis reisuitrusting!

T3 Cotton Duck
Ontworpen met een medium brede rand. Aan beide zijden is de rand omhoog te vouwen en vast te zetten met drukknopen. De Cotton Duck is gemaakt van cotton duck (zeer duurzaam zeildoek) en is voorzien van een donkere onderzijde hoedrand tegen fel licht. De T3 Cotton Duck is verkrijgbaar in wit, kaki en olijfgroen en heeft een adviesverkoopprijs van 87 EURO.

T3 Wanderer
Deze hoed heeft een speciale verweerde look en is verkrijgbaar in de kleur Kaki. De ogen zijn van zwart plaatstaal. De adviesverkoopprijs is 87 EURO.

TH5 Hemp Hat
Zoals de naam al doet vermoeden is de TH5 Hemp Hat gemaakt van hennep en daardoor oersterk en niet te scheuren. Bovendien geeft het materiaal de hoed een zeer goed ademend vermogen en een natuurlijke resistentie tegen UV-licht, schimmel, vocht en zout water. De TH5 Hemp Hat is verkrijgbaar in de kleuren Naturel en Mocha en heeft een adviesverkoopprijs van 87 EURO.

LTM5 Airflo
Deze lichtgewicht hoed is gemaakt van Tilley Nylamtium, een sterk water- en vochtresistente vorm van Nylon. De hoed heeft een ventilatiestrook in de kroon en is verkrijgbaar in de kleuren Kaki/Olijfgroen, Naturel/Groen en olijfgroen. Adviesverkoopprijs is 87 EURO.

Alle tilley hoeden hebben volgende kenmerken:
- UV-beschermend SPF 50+
- Waterafstotend
- Schimmelwerend
- Aantrekkoordjes onderaan kin en nek voor winderige omstandigheden
- Drijft
- Geheim opbergvakje
- Geschikt voor machinewas, krimpt noch vervormt
- Levenslange garantie op kwaliteit
- 2-jaar verzekering tegen verlies of diefstal
- Verschillende maten

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.tilley.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Tilley (hoeden):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.