Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Fjallraven Skule MT Zip-Off Trousers voor tropische temperaturen

Fjallraven Skule MT Zip-Off Trousers voor tropische temperaturen Fjällräven Skule MT Zip-Off Trousers is gemaakt van lichtgewicht, sneldrogend MT met ingebouwde UV-bescherming. De outdoorbroek is daardoor ideaal voor avontuurlijke tochten op warme zomerdagen. De stof MT heeft een uitzonderlijk ademend vermogen wat maakt dat de broek zelfs onder tropische omstandigheden erg aangenaam draagt. Geschikt voor de Nederlandse zomer of actieve reizen naar het zuiden.

Dankzij een ritsoplossing kan de Skule MT van Fjällräven worden verkort tot short. Verder is de broek uitgerust met een pofzak voor kaarten op het rechterbeen, twee achterzakken, twee handzakken en een veiligheidsbinnenzak. De broek heeft een onverkorte beenlengte, waardoor je de lengte van de broekspijpen naar eigen wens kunt inkorten.

Micro Travel (MT)
Micro Travel, kortweg MT, is een stof voor activiteiten in warme klimaten die door Fjällräven in-house is ontworpen. Het is een combinatie van lichtgewicht micropolyamide en luchtig, gekamd katoen. De stof is populair omdat het je heerlijk fris houdt dankzij het ademend vermogen. MT-kleding blijft hierdoor gegarandeerd droog, luchtig en comfortabel. De stof is sneldrogend, licht van gewicht en kreukvrij. Bovendien biedt de stof een optimale UV-bescherming en blokkeert zowel alfa- als bètastralen. MT beschermt dubbel zo goed als katoen.

Informatie
Fjällräven Skule MT Zipp-Off Trousers is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs EURO 117,50

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.