Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

De Flex High sportbeha van Odlo biedt functionele flexibiliteit en trendy design

De Flex High sportbeha van Odlo biedt functionele flexibiliteit en trendy designSport-bh's zijn onmisbaar, ze beschermen de borsten tijdens fysieke inspanningen, beperken belastende bewegingen en voorkomen zo pijn en beschadiging van het borstweefsel. Afhankelijk van de sporttak en de grootte van de borsten heb je een verschillende mate van support nodig zodat de bh optimale steun verleent.

Met de FLEX HIGH Sports Bra vult Odlo de leemte tussen sport-bh’s die veel steun bieden en eenvoudige sporttops. Het nieuwe High-Support-model is gemaakt van hoogfunctionele materialen en overtuigt vooral door de optimale vochtregulering en de snel drogende rug. De gebruikte innovatieve hybridetechnologie zorgt samen met voorgevormde binnencups voor maximale stevigheid en de extreem elastische buitenkant zorgt voor een goede pasvorm. Zowel de schouderbandjes als de rugsluiting zijn verstelbaar en de open rugkant van de sport-bh maakt dat je hem makkelijk kunt aan- en uittrekken – ‘easy entry’. De FLEX HIGH Sports Bra is de perfecte begeleider voor allerlei sporten waarbij een goede ondersteuning nodig is. Behalve in zwart en wit is de bh ook verkrijgbaar in een all-over print in de kleuren fleur de lotus, algiers blue en sangria.

In de zomercollectie 2016 lanceerden we THE INVISIBLES String en deze winter volgt de slipversie. De superlichte THE INVISIBLES Panty is gemaakt van hoogtechnologische stoffen met extra platte, gelaste naden en tijdens het sporten is hij een onzichtbare begeleider, ideaal om onder een strakke maillot te dragen. De slip overtuigt dankzij zijn goede pasvorm, die het figuur accentueert, en het feit dat hij snel droogt en voor optimale ventilatie en vochtregulering zorgt.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.