Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

adidas Sport eyewear lanceert zonyk pro zonnebril

adidas Sport eyewear lanceert zonyk pro zonnebrilDe nieuwe zonyk pro van adidas Sport eyewear biedt sporters alles wat zij nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen. Het geavanceerde model beschikt over de nieuwste technologieën, zoals polariserende of spiegelglazen, LST en Vario-filters, en biedt in alle weersomstandigheden het perfecte zicht. Ook qua functionaliteit stelt de zonyk pro niet teleur. Het Lens Lock-system maakt het mogelijk om de lenzen eenvoudig te wisselen, het climacool systeem en de afneembare zweetstrip zorgen voor voldoende ventilatie en de verstelbare neusbrug en veren zorgen voor de perfecte pasvorm.

Sportevenement Brazilië en Tour de France
Bij de ontwikkeling van de nieuwe zonyk pro werkte adidas Sport eyewear niet alleen voor atleten, maar ook samen met atleten. Het professionele sportbrillenmerk kwam tot drie modellen die voor elke sporter wat wils bieden. De zonyk pro Solar Red colorway is ontworpen voor het grootste sportevenement van deze zomer in Brazilië. Het model zonyk pro Reflective, dat is voorzien van zelfregulerende Vario-filters, biedt reflecterende accenten voor de sporter die in het donker moet presteren. Daarnaast is er de zonyk pro Movistar-versie die debuteerde tijdens de Tour de France op de hoofden van Team Movistar-renners. De Vario-technologie in alle varianten van de zonyk pro kan de lenzen binnen enkele seconden van een lichte in een donkere tint veranderen. De Light Stabilizing Technology™ maakt het contrast scherper en verzacht schommelingen in de lichtintensiteit, waardoor de ogen minder snel vermoeid raken.

De adidas Sport eyewear zonyk pro is vanaf september 2016 verkrijgbaar in tien verschillende kleur- en filtercombinaties vanaf EURO 199,-. De zonyk, die over dezelfde functionaliteiten beschikt, maar geen zweetstrip biedt is verkrijgbaar vanaf EURO 159,-.

Voor meer informatie: https://www.adidas.com/eyewear

Andere recente nieuws-items met betrekking tot adidas Sport eyewear:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.