Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Re-Kanken, gemaakt van elf PET-flessen

Re-Kanken, gemaakt van elf PET-flessenDe nieuwe rugzak Re-Kånken van Fjällräven is vanaf vandaag verkrijgbaar. De rugzak is gemaakt van één draad en elf PET-flessen, met gebruik van minder water, minder energie en minder chemicaliën. Het adagium van Fjällräven luidt niet voor niets: Without nature we're nothing. Alles is nieuw aan deze versie, behalve het ontwerp dat zich al generaties lang heeft bewezen. De speciale editie van de populaire Zweedse rugzak Kånken wordt geleverd in maar liefst elf kleuren.

Het hoofdcompartiment van de Re-Kånken heeft een royale opening waardoor in- en uitpakken erg makkelijk is. De rugzak is voorzien van twee open vakken aan de zijkanten en een ritsvak op de voorkant. Handige features zijn het zitmatje in het achtervak, het ID-label aan de binnenzijde en de handgrepen aan de bovenzijde. De rugzak heeft een ultiem draagcomfort en past altijd dankzij de soepele, verstelbare schouderriemen. Het bekende embleem vind je in geborduurde vorm terug op de voorzijde.

Minder water, minder energie en minder chemicaliën
De rugzak zelf is ook recyclebaar en bezit dezelfde duurzaamheid en functionaliteit als de reguliere Kånken. Het nieuwe verfprocedé SpinDye zorgt eveneens voor een flinke milieuwinst. Bij deze techniek wordt kleurstof toegevoegd op het moment dat de polyestervezels worden gesponnen. Dit bespaart grote hoeveelheden chemicaliën, water en energie. De gehele rugzak, zowel stof, draagband als voering, is gemaakt van hetzelfde SpinDye garen.

Informatie
Fjällräven Re-Kånken is in elf kleuren verkrijgbaar bij outdoor-, tassen en fashionwinkels. Advieswinkelprijs EURO 89.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: http://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: