Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lichtgewicht fietsrugzak VAUDE Uphill vriendelijk voor mens en milieu

Lichtgewicht fietsrugzak VAUDE Uphill vriendelijk voor mens en milieuVoor 2016 is bij VAUDE lichtgewicht het thema! Het is natuurlijk niet de bedoeling alleen op de grammen te letten maar wel om de perfecte balans tussen kwaliteit en een laag gewicht te vinden. De beste keuze is bij VAUDE natuurlijk ook een duurzame keuze. Zelfs wanneer we grondstoffen verbruiken geldt het gezegde: minder is meer!

De zon schijnt, je ketting is gesmeerd: En er is geen zwaargewicht die je ervan kan weerhouden om op je fiets te stappen en te vertrekken. Tijdens het ontwerp van de lichtgewicht fietsproducten heeft VAUDE zich geconcentreerd op het strikt noodzakelijke. Al het overbodige is weggelaten. Zoals je ook doet tijdens het inpakken van je rugzak. Energie mag niet verloren gaan in het dragen van zwaar materiaal. In plaats daarvan stoppen we de energie daar waar het, het meest nodig is: Op de pedalen!

De 3 maten in de Uphill serie zijn tot echte lichtgewichten geworden. Ze zijn gemaakt van licht gesiliconiseerd 40D Rip-stop materiaal. De zijvakken zijn gemaakt van dun elastische mesh. Schouderbanden, heupband en gespen zijn ook op dieet geweest. Doordat de rugzak dicht op de rug ligt zorgt het rugpaneel niet alleen voor stabiliteit maar draagt ook bij aan een stukje veiligheid. Het Greenshape label geeft de garantie dat er niet alleen voor de berijder maar ook voor het milieu wordt gezorgd.

Een andere innovatieve optie is het multifunctionele elastische koord aan de buitenzijde met een drievoudige functie. Als het weer meewerkt kun je er je jas of vest onder bevestigen. Ben je even niet aan het fietsen, dan is het een ideale helmhouder. En mocht je de rugzak niet helemaal gevuld hebben, dan kun je middels dit koord de rugzak goed comprimeren.
Extra vakken op de schouderbanden zorgen ervoor dat je eenvoudig op de fiets bij een gel of energiereep kan wanneer dat nodig is.
De rugzak is voorbereid voor een drinkzak en een losse regenhoes wordt meegeleverd.

De Uphill is verkrijgbaar in drie maten: 9, 1 en 16 liter en in een groot aantal verschillende kleuren.

Adviesverkoopprijzen Uphill 9 LW : EURO 71,00, Uphill 12 LW: EURO 76,00 en Uphill 16 LW: 80,00.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.