Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Donegal Socks brengt kleurige wollen sokken uit Ierland

Donegal Socks brengt kleurige wollen sokken uit IerlandZe zitten heerlijk, de wollen sokken van Donegal-Socks. De kleurrijke sokken worden gebreid in het pittoreske stadje Glenties aan de Noordwest kust van Ierland. Al honderden jaren worden ze hier op ambachtelijke wijze vervaardigd. De kleuren zijn geïnspireerd op de ruige patronen van de Bluestack Mountains en de schilderachtige tinten van de wilde zee. De veelkleurige puntjes in het patroon geven het breiwerk een eigen, Iers karakter.

Donegal-Socks zijn gemaakt van prachtige natuurlijke wol voor ultiem comfort. De samenstelling van de sokken is 80% wol en 20% polyamide. Ze zijn er in zestien kleuren en twee maatseries: 37-41 en 41-45. Donegal-Socks kunnen in de wasmachine worden gewassen (op maximaal 40 graden).

Donegal Socks zijn in Nederland en Belgi├ź verkrijgbaar. Winkeladviesprijs is EURO 14,90 per paar.

Over Donegal Socks
Donegal-Socks is het unieke product van een derde generatie familiebedrijf uit Ierland, die op traditionele wijze wollen sokken vervaardigd van duurzame kwaliteit. Donegal-Socks is een begrip in Ierland en verovert nu ook Nederland.

Voor meer informatie: http://www.donegal-socks.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: