Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

KEEN Feldberg is hybride hiker voor moderne bergsport en stedelijke avonturen

KEEN Feldberg is hybride hiker voor moderne bergsport en stedelijke avonturenVan begin af aan is KEEN een expert geweest in het ontwikkelen van hybride outdoorschoenen - modellen die zonder problemen de asfaltjungle afwisselen met de vrije natuur. Voor veel consumenten is outdoor een lifestyle, niet zomaar een hobby. Ze zoeken naar écht hybride modellen die prima geschikt zijn voor bergpaden of wandelingen in het stadspark, maar er tegelijkertijd ook goed uitzien in de stad. Zoals de Feldberg Mid van KEEN.

De naam van de 'European-made' Feldberg Mid WP onderstreept de dubbele missie van deze hybride hiker die is genaamd naar twee pieken in Duitsland die dezelfde naam dragen: de ene is een beroemde hikingbestemming in het Duitse Zwarte Woud en synoniem voor klassieke outdoor recreatie. De andere Feldberg is een populaire bestemming als uitstapje aan de rand van de bruisende stad Frankfurt.

Deze nieuwe schoen van KEEN staat zowel voor outdoor recreatie als avonturen in de stad - voor bergliefhebber of asfaltcowboy, voor de wandelaar en de reiziger. De schoen komt in stadsvriendelijke antraciet of bruine kleurencombinaties waarbij functionaliteit voor onderweg in de bergen wordt gecombineerd met stedelijke invloeden en een vormgeving die naadloos van de bergtop naar de straat kan afzakken.

De Feldberg Mid WP is uitgevoerd met premium nubuck leder of suède, met het waterdichte en ademende KEEN.DRY® membraan. Metalen veterogen en klassieke veters geven hem een retro-stijl die eventueel kan worden geaccentueerd met de optionele veters in traditioneel bergrood. Een uitneembaar, gegoten EVA voetbed, een duurzaam direct-geïnjecteerde PU tussenzool, een geïntegreerd PU-hielkussen en TPU shank voor extra stabiliteit plus de rubber zool met diep profiel zijn eigenschappen die trouw blijven aan de waarden van bescherming, comfort, duurzaamheid, ondersteuning en kwaliteit waar het merk voor staat.

De KEEN Feldberg Mid WP heeft een adviesverkooprijs van EURO 169,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.keenfootwear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Keen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.