Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Hydro Flask komt met speciale koffievariant

Hydro Flask komt met speciale koffievariantHydro Flask, de toonaangevende Amerikaanse fabrikant van hoogwaardige isolatieflessen, bierthermossen en voedselcontainers uit roestvrij staal heeft pas vorig najaar zijn producten op de Europse markt gelanceerd. Nu volgt al meteen de specifieke koffievariant, de koffiethermos.

In het Verenigd Koninkrijk worden jaarlijks zo'n 2,5 miljard koffiebekers weggegooid. Dat zijn 10.000 bekers in amper twee minuten, of meer dan 7 miljoen per dag. In Duitsland worden er 320.000 wegwerpbekers per uur verbruikt, per dag zijn dat er 7,6 miljoen en per jaar maar liefst 2,8 miljard. Hoe je het ook bekijkt: dat zijn véél bekers, zeker als je bedenkt dat die wegwerpbekers momenteel bijna onmogelijk te recyclen zijn... Tel deze feiten op bij het extra gezondheidsrisico vanwege inname van de plasticdeeltjes die deze wegwerpbekers vrijgeven in hete dranken, en je krijgt een verontrustend verhaal.

En dán verschijnt de nieuwe 'Hydro Flask Flip™ Lid Coffee Flask' op het toneel. Net als alle Hydro Flasks zijn deze kannetjes gemaakt van dubbelwandig roestvrij staal, BPA-vrij, herbruikbaar én 100% recyclebaar. Bereid thuis je koffie-voor-onderweg of neem je Hydro Flask mee naar je favoriete koffieshop. De bekers hebben een ideale maat en passen onder het koffietuitje van de meeste koffiemachines in de shops. Sommige uitbaters moedigen het gebruik ervan zelfs aan met een korting op je koffieprijs. Zo geeft Starbucks je bijv. 30 cent korting bij gebruik van je eigen beker/kan.

De nieuwe Coffee Flasks van Hydro Flask zijn gemaakt van dubbelwandig roestvrij staal, zijn vacuümgeïsoleerd en ze houden ijsgekoelde drank tot 24 uur ijskoud, terwijl warme dranken tot zes uur lang echt warm blijven. Bij het bedenken van de koffiethermos stond de koffiedrinker centraal: de klapdeksels (Flip Lids) zijn met één hand te bedienen en de formaten zijn afgestemd op de koffiesector: 12 oz (ca. 0,35 liter) [Tall] en 16 oz (ca. 0,50 liter) [Grande]. Maar je kunt er uiteraard evengoed thee of een andere warme of koude drank uit drinken. Opvallend is de typische poedercoating van Hydro Flask (met diverse vrolijke, trendy kleuren) voor een veiligere, zweetvrije grip.

Hydro Flask is sinds zijn lancering in 2009 de snelste groeier op de Amerikaanse hydratatiemarkt. Dankzij zijn uitgesproken keuze voor geïsoleerde producten en unieke verfrissende ervaringen voor consumenten is Hydro Flask uitgegroeid tot de absolute nummer één in geïsoleerde producten, en nummer drie in globale hydratatiemerken in Amerika. Het slanke profiel en de dubbelwandige TempShield™ vacuümisolatietechnologie worden in elk product van Hydro Flask aangewend.

Adviesverkoopprijzen: Hydro Flask Coffee Flask, 12oz/ca. 0,35 l EURO 25,95 en Hydro Flask Coffee Flask, 16oz/ca. 0,50 l EURO 28,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.hydroflask.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Hydro Flask:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.