Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Ultralichte zonnebril Aerolite van Julbo voor kleinere gezichten

Ultralichte zonnebril Aerolite van Julbo voor kleinere gezichtenSpeciaal voor dames of hardlopers met een kleiner hoofd komt Julbo met een zeer lichtgewicht uitvoering van de razend populaire Aero: de Aerolite. Een bijzonder lichtgewicht model dat speciaal is ontwikkeld voor actieve sporten zoals hardlopen en trailrunning, maar dan voor het kleinere gezicht.

Julbo heeft met de Aerolite een bril ontwikkeld die voldoet aan twee belangrijke voorwaarden: volledige bewegingsvrijheid zonder dat de bril van zijn plek komt tijdens het sporten en tegelijkertijd een zeer breed zichtveld waardoor je op geen enkele wijze gehinderd wordt tijdens het sporten. De speciale 3D Fit Nose Special wingtips zijn volledig aan te passen aan de vorm van de neus, zodat de bril stevig op zijn plek blijft tijdens het actief sporten.

De Aerolite wordt aangeboden met verschillende soorten lenzen, zodat je zelf kunt kiezen welke het beste bij je past. Tegelijkertijd maakt de RX Clip het mogelijk om ook lenzen op sterkte te bevestigen op de bril.

De Aerolite zal vanaf nu in de winkels liggen. De advieswinkelprijs is afhankelijk van de soort lenzen die gekozen worden.

Voor meer informatie: https://www.julbo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Julbo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.