Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Rite in the Rain viert 100-jarig bestaan

Rite in the Rain viert 100-jarig bestaanHet bijhouden van een reisverslag lijkt tegenwoordig vooral te gebeuren in de vorm van blogs, tweets en instagram-foto's. Maar er zijn nog steeds enorm veel mensen die er de voorkeur aan geven om tijdens hun trips met de hand aantekeningen te maken. Voor die mensen biedt Rite in the Rain inmiddels 100 jaar producten die onder alle weersomstandigheden presteren.

De meeste pennen schrijven niet meer zodra ze nat worden of het papier waarop geschreven wordt nat is geworden. In het assortiment van Rite in te Rain zijn daarom producten opgenomen waar onder alle omstandigheden mee geschreven kan worden. Zelfs volledig onder water!

Klassiekers van het merk zijn onder andere de kleine aantekenboekjes, welke bestand zijn tegen water en vocht. Inmiddels zijn er een groot aantal verschillende vormen van aantekenboekjes verschenen, zowel gebonden als met ringband en met soft- of hardcover.

Speciaal ter ere van het 100-jarig bestaan heeft het merk nu de Centennial Books uitgebracht. Dit zijn luxe gebonden uitgaven van de aantekenboekjes, welke met een stijlvolle grijs gekleurde cover in een speciale gelimiteerde oplage wordt aangeboden.

Voor het schrijven zelf heeft Rite in the Rain zowel pennen als (vul)potloden in het assortiment. Deze zijn geschikt voor gebruik in de regen, onder water en op zowel droog als nat papier. De verschillende navulbare pennen zijn inmiddels ook verkrijgbaar met verschillende kleuren inkt, waaronder blauw, zwart en rood.

Mensen die graag hun gedachten onderweg direct willen opschrijven, zonder daarbij afhankelijk te zijn van batterijen van hun telefoon of het feit dat hun gewone pen het wel of niet doet, vertrouwen al jaren op de producten van Rite in the Rain.

Voor meer informatie: https://www.riteintherain.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.