Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Evolution, warm en comfortabel ondergoed van Odlo

Evolution, warm en comfortabel ondergoed van OdloHet betrouwbare, naadloze EVOLUTION ondergoed voor deze winter is grondig vernieuwd. Het technische design dat een modernere look en nog betere functionaliteit biedt, hebben we behouden, maar de modellen voor vrouwen en mannen verschillen nu duidelijk van elkaar en komen nog beter tegemoet aan de individuele behoeften.

Zo hebben de vrouwenmodellen bijvoorbeeld grotere warmtezones dan de mannenmodellen. Dankzij een innovatieve weeftechnologie, waarmee het voor het eerst mogelijk is een band in te voegen die op de rugzijde hoger is dan aan de voorzijde, is de pasvorm van de EVOLUTION WARM Pants geoptimaliseerd. En het vernieuwende tailleontwerp zorgt ervoor dat de pasvorm ook tijdens het bewegen optimaal is. De EVOLUTION WARM-lijn overtuigt daarnaast ook door de permanente antibacteriƫle werking, die in de vezels zelf is verwerkt. De volledige collectie biedt een voortreffelijk draagcomfort en uitstekende bewegingsvrijheid, het materiaal houdt je aangenaam droog en warm en garandeert een perfecte regulering van de lichaamstemperatuur.


Het Blackcomb EVOLUTION WARM ondergoed dat vorige winter werd gelanceerd, was een enorm succes. Dit ondergoed bestaat uit ongeveer 38% gerecycled polyester en is dit jaar in nieuwe, frisse kleuren verkrijgbaar, zowel voor vrouwen als voor mannen. De lijn bevat nu ook een 3/4-Pants, die je perfect met lange skikousen kunt combineren zonder dat je last krijgt van druksporen.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.