Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Primus OpenFire Pan en Kamoto OpenFire Pit voor kokkerellen op open vuur

Primus OpenFire Pan en Kamoto OpenFire Pit voor kokkerellen op open vuurEten klaarmaken boven een open vuur geeft een bijzonder gevoel, het maakt de oerkok in je wakker. Met Primus OpenFire heb je hiervoor de ultieme gear bij de hand: een grote bakpan en een uitklapbare vuurschaal, eenvoudig te vervoeren en overal te gebruiken. In no time creƫer je een open-vuur-keuken met flakkerende vlammen, knisperend hout en de smakelijke geur van lekker eten. Outdoorcooking avant la lettre. De combinatie van de Primus Kamoto draagbare vuurschaal en de Primus OpenFire Pan geeft een ultieme kookervaring in de natuur.

De Kamoto vuurschaal heeft een strak Zweeds design en is gemaakt van roestvrij staal en voorzien van een luchtinlaat onderin om effectieve verbranding mogelijk te maken. Van eventuele brandplekken is geen sprake dankzij de asbak die de grond beschermt. Je vouwt de Kamoto eenvoudig open en met wat hout of briketten heb je zo een open vuur. Leg er het bijgeleverde grill rooster op en je kunt aan de slag voor een BBQ.

Als je wilt koken of bakken zet je de OpenFire Pan met behulp van de stabiele positie op het vuur. Deze langwerpige bakpan heeft een unieke drielaags bodem met een kern van aluminium en een buitenkant van roestvrijstaal. Aluminium geeft een goede warmtegeleiding en is licht, roestvrijstaal is gemakkelijk schoon te maken en kras- en corrosiebestendig.

Adviesverkoopprijzen
OpenFire Pan, normaal model: EURO 99,50, groot model: EURO 139,95. Kamoto OpenFire Pit, normaal model: EURO 149,94, groot model: EURO 169,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.primus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Primus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.